Povratak
Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Inženjer elektrotehnike (m/ž)

TROMONT d.o.o.
Prijava do: 19. 07. 2024.
Lokacija rada: cijela Hrvatska

Opis posla

Inženjer elektrotehnike (m/ž) će biti zadužen za upravljanje projektnim aktivnostima unutar grupe elektroinstalaterskih radova na projektima izgradnje te će u svakodnevnom radu koordinirati aktivnostima na gradilištu usko surađujući s ostalim sudionicima u izgradnji. Pri navedenom, inženjer elektrotehnike bit će direktno odgovoran voditelju elektroinstalaterskog odjela te voditelju projekta. Traži se 1 izvršitelj (m/ž). U svakodnevnom radu, inženjer elektrotehnike je zadužen/odgovoran za: - kontrolu specifikacija, budžeta i rokova izvedbe - kontrolu i nadzor izvođenja ugovornih obveza u skladu sa zahtjevima projektne dokumentacije, tehničkim propisima i pravilima struke - analizu materijalnih potreba te naručivanje materijala, opreme i radova - dokazivanje izvedenih radova i ugrađene opreme kroz građevinsku knjigu - vođenje građevinskog e-dnevnika - izradu mjesečnih obračuna izvedenih elektroinstalaterskih radova - izradu primopredajne dokumentacije - direktnu komunikaciju i suradnju s ostalim sudionicima u izgradnji Posao obuhvaća terenski rad po cijeloj Hrvatskoj (većinom Zagreb i okolica). Preseljenje u mjesto sjedišta tvrtke nije preduvjet za isti.
Vrsta poslaNa određeno vrijeme

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

- radno iskustvo nije uvjet, ali je poželjno - položen stručni ispit za obavljanje poslova prostornog uređenja i graditeljstva iz odgovarajućeg područja nije uvjet, ali je poželjno Vještine: - sposobnost interpretacije projektnih nacrta - poznavanje rada u CAD aplikacijama - poznavanje rada u MS Excel i MS Word - aktivno korištenje engleskog jezika u govornu i pismu - dobre organizacijske i komunikacijske vještine (prednost) Kompetencije: - sposobnost samostalnog rada i odlučivanja - razumijevanje tehničkih i komercijalnih aspekata ugovora o gradnji - timski rad i komunikacija - usmjerenost na rješavanje problema
Stručna spremaVisoka stručna sprema, Viša stručna sprema, Stručni prvostupnik, Magistar struke, Stručni specijalist, Sveučilišni prvostupnik
Vozačka dozvolaB
Digitalne vještineWord, Excel, CAD
JezikEngleski (B2)

Poslodavac ti nudi

- stimulativna plaća - mogućnosti daljnje edukacije i stručnog obrazovanja - razmjena znanja i iskustava s timovima u Hrvatskoj - dugoročno zaposlenje u perspektivnoj tvrtki (na određeno vrijeme s mogućnošću na neodređeno) - ostale beneficije Ako se prepoznajete u navedenom, molimo pošaljite nam Vaš životopis i molbu putem linka za prijavu najkasnije do 18.07.2024. Napomena: Želimo Vas upoznati da će tvrtka Tromont d.o.o. obrađivati Vaše osobne podatke (ime i prezime, adresa, kontakt broj, e-mail, osobni identifikacijski broj, spol, dan, mjesec i godinu rođenja, državljanstvo, prebivalište, odnosno boravište, stručno obrazovanje, posebne ispite i tečajeve koji su uvjet za obavljanje posla, podatke o prethodnim radnim iskustvima, fotografiju, te druge podatke koji su navedeni u životopisu i/ili molbi) u svrhu postupka zapošljavanja u tvrtci Tromont d.o.o. Želimo naglasiti kako se Vaši osobni podaci neće dostavljati nikakvim trećim osobama, koristiti će ih isključivo Tromont d.o.o. i neće se prenositi u treće zemlje. U slučaju da Tromont d.o.o. angažira vanjsku kuću u svrhu provođenja ocjene kandidata za pojedini posao, a u svrhu procjene radi zapošljavanja u Tromont d.o.o., Vaši se osobni podaci bez Vaše izričite suglasnosti neće koristiti. Napominjemo da imate pravo od Tromont d.o.o. zatražiti pristup osobnim podacima, ispravak ili brisanje osobnih podataka ili ograničavanje obrade koji se na Vas odnose, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu (Agencija za zaštitu osobnih podataka) ako smatrate da je došlo do bilo kakve povrede u obradi Vaših osobnih podataka. U bilo kojem trenutku imate pravo povući privolu, a da to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego je ona povučena. Ukoliko želite da se Vaši osobni podaci nastave čuvati u bazi Tromont d.o.o., a najduže 1 godinu od prestanka natječaja, u svrhu budućih natječaja za posao, a za koji su potrebni radnici istih/sličnih kvalifikacija kao što su Vaše, molimo da se izričito o istome očitujete putem e-maila: zop@tromont.hr, u suprotnom će se Vaši osobni podaci izbrisati i prestati vremenski čuvati 30 dana od slanja molbe za zaposlenje.
TROMONT, d.o.o. za građevinarstvo, promet i usluge
TROMONT, d.o.o. za građevinarstvo, promet i usluge
http://www.tromont-production.com,undefined SplitTromont d.o.o. je tvrtka specijalizirana za izvođenje svih instalaterskih i građevinskih radova u graditeljstvu. Tvrtka je utemeljena 1995. u Splitu. Osim sjedišta u Splitu, tvrtka posluje i iz ureda u Zagrebu. Tržišnim izazovima tvrtka uspješno odgovara kontinuiranim ulaganjem u zaposlenike i ovim putem traži osobu koja bi predanim radom željela doprinijeti daljnjem razvoju tvrtke.
Potreban broj zaposlenika1
Oglas objavljen09. 07. 2024.
Kategorije
Prosječna plaća u kategoriji Elektrotehnika iznosi 1275.5 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću