Želiš li biti dio tima u najekskluzivnijem projektu u Hrvatskoj koji pomiče sve granice? Hotel San Canzian, prepoznatljiv po vrhunskoj usluzi od 5 zvjezdica i jedinstvenom iskustvu, ponosni je član grupacije Small Luxury Hotels of the World. U samom srcu Istre, usred maslinika, vinograda i netaknute prirode očekuje te dinamičan i otvoren tim ljudi, koji već 5 godina uspješno doprinosi rastu i razvoju San Canzian hotela. Pridruži nam se u Bujama i svojim znanjem i iskustvom obogati naš tim!
Tražimo profesionalnog i motiviranog konobara za rad u hotelskom restoranu s Michelinovom preporukom, koji će svojim znanjem i predanošću doprinijeti vrhunskoj usluzi i iskustvu naših gostiju. Naš idealni kandidat posjeduje izvrsne komunikacijske vještine, pažnju prema detaljima te strast prema pružanju nezaboravnog gastronomsko-uslužnog doživljaja.
Odgovornosti uključuju:
- usluživanje gostiju: konobari su odgovorni za dočekivanje gostiju, vođenje do stola, pružanje menua, preporuku jela i pića te uzimanje narudžbi
- znanje o hrani i piću: konobari trebaju imati temeljno znanje o jelima i pićima koje restoran nudi, uključujući sastojke, način pripreme, porijeklo namirnica i pića
- savjetovanje gostiju: konobari trebaju biti sposobni pružiti stručne savjete gostima o jelima i pićima, vodeći ih kroz meni i pomažući im u odabiru prema njihovim preferencijama
- posluživanje hrane i pića: konobari su odgovorni za pravilno posluživanje jela i pića gostima, poštujući protokol fine dininga, uključujući pravila o serviranju jela, upotrebu odgovarajućeg posuđa i pribora te pridržavanje standarda elegancije i estetike
- komunikacija s kuhinjom: konobari moraju uspostaviti učinkovitu komunikaciju s kuhinjskim osobljem kako bi osigurali pravilno izvršenje narudžbi i ispunili posebne zahtjeve gostiju
- timski rad: konobari često rade u timovima s drugim osobljem restorana kako bi osigurali glatki tok usluge i zadovoljstvo gostiju