Povratak
Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Konobar (m/ž)

Sileo resort d.o.o. (San Canzian Hotel & Residences)
Prijava do: 06. 02. 2025.
Lokacija rada: Buje (Mužolini Donji)

Opis posla

Želiš li biti dio tima u najekskluzivnijem projektu u Hrvatskoj koji pomiče sve granice? Hotel San Canzian, prepoznatljiv po vrhunskoj usluzi od 5 zvjezdica i jedinstvenom iskustvu, ponosni je član grupacije Small Luxury Hotels of the World. U samom srcu Istre, usred maslinika, vinograda i netaknute prirode očekuje te dinamičan i otvoren tim ljudi, koji već 5 godina uspješno doprinosi rastu i razvoju San Canzian hotela. Pridruži nam se u Bujama i svojim znanjem i iskustvom obogati naš tim! Tražimo profesionalnog i motiviranog konobara za rad u hotelskom restoranu s Michelinovom preporukom, koji će svojim znanjem i predanošću doprinijeti vrhunskoj usluzi i iskustvu naših gostiju. Naš idealni kandidat posjeduje izvrsne komunikacijske vještine, pažnju prema detaljima te strast prema pružanju nezaboravnog gastronomsko-uslužnog doživljaja. Odgovornosti uključuju: - usluživanje gostiju: konobari su odgovorni za dočekivanje gostiju, vođenje do stola, pružanje menua, preporuku jela i pića te uzimanje narudžbi - znanje o hrani i piću: konobari trebaju imati temeljno znanje o jelima i pićima koje restoran nudi, uključujući sastojke, način pripreme, porijeklo namirnica i pića - savjetovanje gostiju: konobari trebaju biti sposobni pružiti stručne savjete gostima o jelima i pićima, vodeći ih kroz meni i pomažući im u odabiru prema njihovim preferencijama - posluživanje hrane i pića: konobari su odgovorni za pravilno posluživanje jela i pića gostima, poštujući protokol fine dininga, uključujući pravila o serviranju jela, upotrebu odgovarajućeg posuđa i pribora te pridržavanje standarda elegancije i estetike - komunikacija s kuhinjom: konobari moraju uspostaviti učinkovitu komunikaciju s kuhinjskim osobljem kako bi osigurali pravilno izvršenje narudžbi i ispunili posebne zahtjeve gostiju - timski rad: konobari često rade u timovima s drugim osobljem restorana kako bi osigurali glatki tok usluge i zadovoljstvo gostiju
Vrsta poslaNa određeno vrijeme

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

Kandidati trebaju imati: - a'la carte iskustvo s interesom fine dining-a i poznavanje vina - radno iskustvo minimalno 2 godine na istim/sličnim poslovima - SSS konobar - dobrodošli i početnici koji dugoročno žele napredovati i izgraditi se u karijeri - napredne komunikacijske vještine, ljubaznost i otvorenost prema gostima - poželjno znanje dva strana jezika

Poslodavac ti nudi

- rad na određeno, uz mogućnost stalnog zaposlenja - smještaj i obrok Naša vizija temelji se na pružanju iznimnog iskustva boravka uz izvrsnost usluge – kako za naše goste, tako i za članove našeg tima. San Canzian nije samo mjesto za opuštanje i uživanje, već i mjesto gdje zajedno razvijamo potencijale i stvaramo nove vrijednosti. Orijentirani smo prema izvrsnosti u svakom aspektu našeg poslovanja i želimo s vama dijeliti strast prema stvaranju jedinstvenog okruženja za rad i napredovanje. Svi naši zaposlenici pri početku rada sudjeluju u SC Akademiji, koja omogućava daljnju edukaciju i razvoj u skladu s interesima i talentima svakog pojedinca. Kroz profesionalni rast i timsku podršku, zajedno stvaramo uspjehe na koje ćemo biti ponosni. Pridružite se San Canzian timu i zajedno gradimo budućnost luksuznog boutique hotelijerstva! Razgovori s kandidatima održat će se u veljači 2025. godine na lokaciji hotela San Canzian ili prema dogovoru.
Sileo Resorts d.o.o.
Sileo Resorts d.o.o.
Potreban broj zaposlenika1
Oglas objavljen24. 01. 2025.
Prosječna plaća u kategoriji Turizam i ugostiteljstvo iznosi 1122.67 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću