Povratak
Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Banjin (m/ž)

Jadran d.d.
Prijava do: 15. 06. 2024.
Lokacija rada: Crikvenica

Opis posla

Želite biti dio dinamičnog i uspješnog tima u brzorastućoj turističkoj kompaniji koja kreće u novu eru poslovanja? Tražimo motivirane i strastvene pojedince spremne suočiti se s izazovima i aktivno sudjelovati u oblikovanju naše budućnosti i turističke ponude Hrvatske. Pridružite se našem timu na poziciji banjin i budite ključni dio naše nove vizije i strategije.
Vrsta poslaNa određeno vrijeme, Stalni radni odnos, Sezonski, Studentski ugovor

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

- SSS - radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima je prednost - minimalno poznavanje jednog stranog jezika - komunikativnost, ljubaznost i uslužnost prema gostima, rad u timu
Stručna spremaSrednja stručna sprema

Poslodavac ti nudi

- rad u jednom od najvećih hotelskih lanaca u Hrvatskoj - mogućnost sezonskog zapošljavanja, rad preko studentskog ugovora - mogućnost edukacije i napredovanja - plaćen putni trošak - osiguran smještaj i topli obrok - mogućnost korištenja mjere stalni sezonac Pogodnosti: - dodaci na plaću - program preporuka - nagrada za zaposlenika mjeseca i zaposlenika godine Čekamo Vašu prijavu!
Jadran d.d.
Jadran d.d.
Hotelska grupacija Jadran sa sjedištem u Crikvenici, jedna je od predvodnika turističkog poslovanja na Jadranu. Korporacija trenutno posluje u četiri destinacije: crikvenička rivijera i makarska rivijera, Postira na otoku Braču i Omišalj na otoku Krku, te u svom portfoliju ima 15 hotela i 3 turistička naselja koji raspolažu s preko 1.600 smještajnih jedinica te preko 500 parcela u kampovima.
Potreban broj zaposlenika1
Oglas objavljen05. 06. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji Turizam i ugostiteljstvo iznosi 815.91 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću