- učestvuje u radnom dogovoru s poslovođom
- prati zaprimanje svih sirovina i piše zapisnike o istome
- uzima uzorke (gotovih proizvoda, dodatnih sirovina ( suho voće i tsl.) za analizu prema planu provođenja analiza
- vrši pregled robe i vozila prije utovara
- vrši pregled paleta
- kontrolira primjenu HACCP , HALAL,KOSCHER, ISO 9001 i IFS načela
- unaprjeđuje HACCP , HALAL, KOSCHER ISO 9001 i IFS sustav
- odgovoran za sigurnost hrane
- revidira dokumente po potrebi, a u skladu sa zakonskim i internim standardima
- pohađa seminare vezane za kvalitetu i sigurnost hrane (besplatne obavezno) u dogovoru s upraviteljem PJ BiVita
- svakodnevno kontrolira stanje u proizvodnom pogonu BiVita u pravcu primjene HACCP, HALAL, KOSCHER, ISO i IFS načela
- surađuje sa svim radnicima PJ BiVita u cilju produbljivanja svijesti o kvaliteti proizvoda i procesa, odnosno o primjeni HACCP, HALAL, KOSCHER, ISO9001 i IFS načela
- provjerava provođenje planova (održavanja opreme i infrastrukture, internih audita, provođenja DDD mjera)
- obavlja zadatke u skladu sa zaduženjima člana timova bilo da je samo član ili voditelj tima
Mjesto rada: Božjakovina - Lupoglav.