Povratak
Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Serviser / Monter rashladne i klimatizacijske opreme (m/ž)

CROWN COOL d.o.o. za trgovinu i usluge
Prijava do: 10. 06. 2023.
Plaća: Od 2000 EUR
Lokacija rada: cijela Hrvatska

Opis posla

Radni zadaci su instaliranje i montaža rashladnih komora, rashladne opreme, klimatizacije, preventivni servisi i popravci na rashladnim i klimatizacijskim uređajima (rashladnici vode, dizalice topline, klima komore, VRF sustavi, klima uređaji, ventilokonvektori). - montaža rashladnih komora iz vlastite proizvodnje - mehanički popravci i/ili zamjena komponenata na rashladnim uređajima – izmjena kompresora, zamjena sondi, izmjena motora ventilatora, zavarivanje bakrenih cjevovoda, zamjena upravljačke elektronike i sl. - programiranje, parametriranje i podešavanje parametara rada upravljačkih na uređajima, puštanje u rad - servisni radovi na poslovima godišnjih servisa – pranje vanjskih zračnih kondenzatora, dezinfekcija isparivača, kontrola sustava, podešavanje parametara elektronike itd. - ispunjavanje servisnog zapisnika na terenu - servisiranje se izvodi na terenu kod naših partnera npr. Benzinske postaje, trgovački centri itd. Rad na terenu i u poslovnicama tvrtke.
Vrsta poslaStalni radni odnos

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

Od kandidata tražimo samostalnost u obavljanju dnevnih zadaća, da je radio na istim ili sličnim poslovima minimalno godinu dana, poznavanje elemenata sustava hlađenja i klimatizacije te rashladnih tvari koje se koriste u tehnici hlađenja kao i instalacijskog materijala, rukovanje sa raznim alatom potrebitim za rad, osnove informatičke pismenosti i vozačku dozvolu B kategorije. Prednost imaju kandidati s uvjerenjem o osposobljenosti za gospodarenje rashladnim sredstvima.
Vozačka dozvolaB

Poslodavac ti nudi

- Ugovor na neodređeno vrijeme uz probni rok - stručnu obuku i usavršavanje na području rashladne opreme uređaja - dinamično radno okruženje - mogućnost timskog i individualnog ostvarivanja potencijala - dodatna usavršavanja u području novih tehnologija grijanja/hlađenja u zemlji i inozemstvu - ishodovanje svih potrebitih certifikata - osigurana radna odjeća i obuća - službeni mobitel - službeni automobil - alat i ostala sredstva potrebna za rad - plaćeni sistematski liječnički pregled - osnovnu plaću od 2.000,00 eura - dodaci na plaću (božićnica, dar djeci, potpora za novorođenče, terenski dodatak, topli obrok, dodaci za uspješnost) Pri slanju životopisa obratite pažnju: - molbe i životopise molimo da nam šaljete putem linka za prijavu - životopise šaljite u Word dokumentu ili PDF-u Kroz razgovor sa nama provjerite jeste li baš Vi osoba kakve tražimo u našem timu.
Crown cool d.o.o.
Crown cool d.o.o.
http://tccroatia.hr/Kralja Petra Svačića 130, 31300 Beli ManastirTvrtka TC osnovana je prije 30 godina i među prvim je privatnim tvrtkama u Mađarskoj. Danas se nalazi među najznačajnijim srednjim tvrtkama u regiji za prodaju i proizvodnju, te servis ugostiteljske opreme i svih vrsta rashladnih uređaja. Izdržljivost, inovacija i sposobnost prilagođavanja novim tržišnim uvjetima zaslužni su za to što je TC grupacija danas prisutna u 6 država (Mađarska, Češka, Rumunjska, Slovačka, Hrvatska, Srbija) gdje predstavlja isti cilj; opskrbiti tržište najboljom robom i na najkvalitetniji način pružiti servisne usluge. Na području Republike Hrvatske poslujemo duže od 17 godina, što u sjedištu u Belom Manastiru, te u poslovnicama u Zagrebu, Rijeci i Splitu, gdje smo stvorili uspješne timove. U tom periodu stvorili smo uspješnu suradnju sa poznatim i renomiranim tvrtkama u regiji za koje obavljamo usluge servisiranja i održavanja rashladne opreme. Naš cilj je da tvrtka Crown Cool d.o.o., koju uspješnom čine njezini djelatnici postane sinonim za uspješnost. Svojim predanim radom i postignućima doprinosimo tom cilju i stvaranju uspješnog branda. Ukoliko želite postati dio ovog uspješnog tima, i smatrate da posjedujete potrebite vještine i znanja, pozivamo Vas da se pridružite našem timu! Posao Najvažniji kotačić tj. pokretač svake firme koja želi napredovati su ljudi, njihovo znanje, trud, iskustvo te njegovo stjecanje. Crown Cool d.o.o., je vrlo dinamična firma koja konstantno ide uzlaznom putanjom. Ukoliko želite raditi u dinamičnom okruženju punom novih izazova te ako ste pouzdana, dinamična, odgovorna i kreativna osoba spremna na timski rad spremna na dokazivanje u ovoj radnoj sredini pružiti ćemo Vam priliku za profesionalan razvoj u ovom poslovnom okruženju. Crown Cool d.o.o., je tvrtka koja posluje na cijelom teritoriju Republike Hrvatske te zapošljava na nivou cijele RH. Proces zapošljavanja pokrećemo uslijed otvaranja novih radnih mjesta, povećanja opsega posla u sezoni ili u sklopu ostvarenja određenog poslovnog pothvata te za potrebe osiguravanja zamjene privremeno nenazočnog zaposlenika ili zaposlenika koji trajno napušta kompaniju.
Potreban broj zaposlenika1
Oglas objavljen11. 05. 2023.
Prosječna plaća u kategoriji Instalacije, održavanje i popravci iznosi 1184.83 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću