Svrha radnog mjesta:
Pranje i čišćenje kuhinjskog inventara i radnog prostora. Pripremanje, pranje i obrada namirnica.
Ključna područja rada:
- prikuplja otpatke, uklanja grube nečistoće te pere i dezinficira kuhinjski inventar (crno i bijelo posuđe, pribor za jelo i dr.)
- čisti i uređuje kuhinjsku opremu, uređaje, radne površine i radni prostor
- preuzima i donosi namirnice iz skladišnih prostora
- primarna (struganje, guljenje, odvajanje peteljki, probiranje i dr.), gruba obrada (polovijenje, četvrtanje i td.) te pranje namirnica za pripremu jela
- pomaže pomoćnom kuharu pri izvršavanju jednostavnijih zadataka
- obrada i porcioniranje salata prema utvrđenim normativima priprave salata
- timski rad
- odgovoran je za provedbu osobne kao i higijene radnog prostora i površina
- primjenjuje mjere i sredstva zaštite na radu
- obavlja i ostale poslove po nalogu neposrednog rukovoditelja
Mjesto rada: Makarska, Splitsko-dalmatinska županija / Romana Beach Resort, restoran Al Mar.