Tražimo otvorenu, komunikativnu, odgovornu i proaktivnu osobu koja će svojim iskustvom, a zajedno s nama, profesionalno i angažirano doprinijeti tržišnom pozicioniranju restorana kao i visokoj razini kvalitete usluge i zadovoljstvu gostiju.
Želimo osobu sljedećih karakteristika:
- VŠS-VSS, hotelijersko-turističkog usmjerenja i sl.
- minimalno 3 godine radnog iskustva na rukovodećim pozicijama F&B
- razvijene komunikacijske i prodajne vještine
- razvijene voditeljske vještine u à la carte poslovanju
- samostalnost u radu i donošenju odluka
- sposobnost za timski rad
- fleksibilnost radnog vremena
- usmjerenost na poznavanje potreba i preferecnija gostiju
- ljubaznost i profesionalni odnos prema gostu
- predanost, pouzdanost, sklonost timskom radu
- aktivno znanje engleskog jezika
- vozačka dozvola B kategorije
- poznavanje rada na računalu
- razvijene komunikacijske i prodajne vještine
Prednost pri zapošljavanju: aktivno poznavanje dva strana jezika u govoru, poznavanje vina, završene stručne edukacije i jedan od sommelierskih tečajeva.
Stručna spremaVisoka stručna sprema, Magistar struke, Sveučilišni prvostupnik
Vozačka dozvolaB
Digitalne vještineMS Office
JezikEngleski (B2)
Minimalne godine radnog iskustva3