Povratak
Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Djelatnik tehničkog odjela (m/ž)

Alu König Stahl d.o.o.
Prijava do: 02. 06. 2024.
Lokacija rada: Zagreb, Rijeka

Opis posla

Radi proširenja svog tima u potrazi smo za više zaposlenika za radno mjesto: Djelatnik tehničkog odjela (m/ž). Tehnički odjel pruža podršku za projekte arhitektima, investitorima i prodajnim kolegama te AluKönigStahl partnerima kroz razradu, troškovnike i promociju, analizu i razvoj poslovne procjene (Hrvatska i izvoz). Glavne odgovornosti: - suradnja s arhitektonskim uredima, uredima tehničke pripreme prerađivača AL/ČEL/PVC bravarije i Warema sistemi zaštite od sunca - dopunjavanje arhitektonskih projekata odgovarajućim SCHÜCO i JANSEN rješenjima - izrada troškovničke dokumentacije - izrada projektantskih financijskih procjena - izrada detalja u CAD programima - konfiguriranje tipologija u poslovnom software-u - izrada fizikalnih i preliminarnih statičkih rješenja - prezentacija navedenih rješenja - suradnja s internim timovima - optimiranje troškova u skladu s proračunskim očekivanjima - priprema izvještaja i ažuriranje KPI-eva (ključni pokazatelji učinkovitosti)
Vrsta poslaStalni radni odnos

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

- VŠS, VSS strojarskog, građevinskog ili arhitektonskog smjera - fleksibilna, komunikativna samoinicijativna i odgovorna osoba - iskustvo (tehnička priprema, iskustvo s gradilišta, projektni ured, izrada troškovnika) poželjno no nije isključivi uvjet - usmjerenost timskom radu, spremnost na rad u poticajnom, dinamičnom i zahtjevnom okruženju - dobro poznavanje rada na računalu (Autodesk programi, MS Office programi) - poznavanje engleskog i/ili njemačkog jezika u govoru i pismu - spremnost na kontinuiranu osobnu edukaciju - spremnost na putovanja prema potrebi posla - vozačka dozvola B kategorije - pozitivan stav
Stručna spremaVisoka stručna sprema, Stručni prvostupnik, Magistar struke, Sveučilišni prvostupnik
Vozačka dozvolaB
Digitalne vještineAutodesk Software, MS Office
JezikEngleski (A2), Njemački (A2)

Poslodavac ti nudi

- rad na neodređeno vrijeme uz probni rad od 6 mjeseci - upotreba suvremenih IT tehnoloških rješenja i elektronske opreme - sigurna i stimulativna primanja - rad u dinamičnom i izazovnom okruženju - rad na području RH (Zagreb i Rijeka) - kontinuirano usavršavanje znanja i vještina Ako ste zainteresirani i ispunjavate navedene uvjete, molimo da svoj životopis + pismo namjere pošaljete putem linka za prijavu. Svoje prijave pošaljite na hrvatskom jeziku najkasnije do isteka ovog oglasa. Samo kandidati koji uđu u uži izbor biti će kontaktirani.
Alu König Stahl d.o.o.
Alu König Stahl d.o.o.
https://www.alukoenigstahl.hr/Strojarska cesta 22, 10000 ZagrebALUKÖNIGSTAHL obiteljska je firma, jedno od vodećih poduzeća na području prodaje i distribucije aluminijskih i čeličnih sustava na tržištu srednje i jugoistočne Europe. Dio je uspješnog međunarodnog koncerna ALUKONIGSTAHL KG, osnovanog prije 160 godina u Austriji. Prisutna je u 17 zemalja, a u Hrvatskoj postoji od 1997. godine. AluKönigStahl nudi sustave i proizvode međunarodno vodećih tvrtki proizvođača SCHÜCO aluminijskih sistema za prozore, vrata i fasade te PVC sistema / JANSEN čeličnih sistema za prozore, vrata i fasade / WAREMA sistema za zaštitu od sunca.
Potreban broj zaposlenikaViše
Oglas objavljen13. 05. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji Proizvodnja i zanatske usluge iznosi 829.61 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću