- koordinacija i nadzor cijelog odjela hrane i pića (ljudski resursi, SI, OSA, potrošni materijal i sve ostalo što je neophodno za redovan rad odjela)
- kontakti s recepcijom u vezi informiranja o boravku i zadovoljstvu gostiju
- briga o produktivnosti radnika u odjelu HiP-a (planiranje rasporeda radnih sati i kontrola provođenja istoga)
- briga o redovnim promjenama menu-a, jelovnika, sezonskih ponuda, gastro događanja
- briga o ažuriranju prodajnih cijena i stavki na kasama
- briga o kvalitetnom radu odjela HIP-a (redovna nabavka i skladištenje namirnica i pića, kontrola ispravnosti namirnica, kontrola pripreme i kvalitete jela, evidencija pripreme jela, kontrola primjene normativa, briga o provođenju HACCP-a, briga o primjeni svih sanitarnih propisa, zaštite na radu)
- kontrola provođenja svih standarda i pravila
- nadzor svakodnevnih poslova u kuhinji i restoranu
- nadzor discipline radnika, ponašanje i međuljudskih odnosa u odjelu HIP-a
- briga o razvoju i poboljšanju odjela hip-a
- briga o inventurama, točnim otpisima rashodovanih stavki SI, OSA
- briga o zadovoljstvu zaposlenika u odjelu HIP-a
- svaki drugi posao koji odgovara stupnju zaposlenikove stručnosti i koji su u neposrednoj svezi s ugovorenim poslovima, bez obzira spada li taj posao u popis njegovih poslova, a po nalogu neposrednog rukovoditelja
Broj traženih radnika: 4