Povratak
Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Ispitivač - stručnjak zaštite na radu (m/ž)

Adria grupa d.o.o.
Prijava do: 01. 06. 2024.
Lokacija rada: Zagreb

Opis posla

U odjelu Centar za sigurnost tražimo osobu s mjestom rada u Zagrebu, na poziciji Ispitivač - stručnjak zaštite na radu (m/ž). Odgovornosti: - pregled i ispitivanje radne opreme - ispitivanje radnog okoliša - pregled i ispitivanje sustava za dojavu i gašenje požara - ispitivanje sustava za otkrivanje i dojavu prisutnosti zapaljivih plinova i para - izrada procjene rizika - izrada ostalih dokumenata i zapisnika iz područja zaštite na radu i zaštite od požara - ostali poslovi iz područja zaštite na radu i zaštite od požara
Vrsta poslaStalni radni odnos

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

• SSS/VŠS/VSS strojarstvo / elektrotehnika / kemija • položen ispit za stručnjaka zaštite na radu I i /ili II stupnja • položen ispit za ispitivanje stabilnih sustava za dojavu i gašenje požara • minimalno 1 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima • napredno poznavanje MS Office paketa Od kandidata očekujemo visoku razinu odgovornosti, uslužnost, samostalnost u radu, fleksibilnost, izražene komunikacijske sposobnosti, dobre organizacijske vještine, razvijene analitičke sposobnosti, sposobnost rješavanja problema i donošenja odluka u izazovnom radnom okruženju te sposobnost za konstruktivan timski rad.
Vozačka dozvolaB
JezikEngleski (A2)

Poslodavac ti nudi

- ugovor na neodređeno vrijeme uz probni rok - korištenje službenog automobila i mobitela - izvanredna stimulativna primanja - nagrade za ostvarene rezultate - plaćene edukacije i usavršavanja - božićnica - uskrsnica - dar za dijete - putni troškovi - pozitivno i dinamično radno okruženje - Multisport kartica Pozivamo Vas da svoju ponudu, životopis i moguće preporuke pošaljete do 01.06. putem linka za prijavu.
ADRIA GRUPA društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, usluge, posredovanje i putnička agencija
ADRIA GRUPA društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, usluge, posredovanje i putnička agencija
ADRIA GRUPA je jedno od vodećih Facility management poduzeća u Republici Hrvatskoj. Zapošljavamo oko 1300 radnika različitih profila. Misija grupe je mi postojimo kako bi se naši klijenti posvetili svojem poslovanju.
Potreban broj zaposlenika1
Oglas objavljen22. 05. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji Sigurnost i zaštita iznosi 830.07 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću