Povratak
Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Arhitekt (m/ž)

DOMUS PLUS d.o.o. za projektiranje, proizvodnju i graditeljstvo
Prijava do: 23. 09. 2020.
Lokacija rada: Zagreb

Opis posla

Zbog sve većeg obima posla i raznolikosti projekata, te s ciljem uspješnog rasta poslovanja, tvrtka traži dodatne članove tima na poziciji: Arhitekt (m/ž). Vaš posao uključivat će izradu idejnih i glavnih projekata te komunikaciju s investitorima, suradnicima, predstavnicima javnopravnih tijela, ureda za graditeljstvo te drugim članovima DOMUSplus tima.

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

Za kvalitetno obavljanje posla potrebno je pohađanje/završen Arhitektonski fakultet, a u obzir dolaze i pripravnici i apsolventi. Stručna sprema: Sveučilišni prvostupnik, Visoka stručna sprema Potrebno znanje: korištenje ArchiCAD-a, AutoCAD-a i Microsoft Office alata

Poslodavac ti nudi

Ako ste aktivan i dinamičan kandidat/kandidatkinja s izraženom motivacijom za stjecanjem iskustva i timskim radom, radna pozicija u DOMUSplus-u pružit će vam mogućnost razvoja karijere u dinamičnom, profesionalnom i ugodnom radnom okruženju, stručno usavršavanje te razvoj postojećeg znanja. Nudimo poticajna primanja uz sustav nagrađivanja prema poslovnim rezultatima.
DOMUSplus d.o.o.
DOMUSplus d.o.o.
http://www.domusplus.hrRibnjak 12, 10000 ZagrebTvrtka smo čiji zaposlenici posjeduju višegodišnje iskustvo u projektiranju, izradi i montaži kuća. Cilj nam je unaprijediti kulturu življenja u ekološki i energetski prihvatljivijim montažnim kućama, uz povećanje svijesti o prednostima građenja i življenja u takvim kućama. Vođeni idejom održivog razvoja, promičemo i takav način poslovanja, što dokazuje i naš ISO certifikat 14001 koji se odnosi na zaštitu okoliša. Isto tako, misija nam je podići prepoznatljivost niskoenergetskih montažnih kuća u Republici Hrvatskoj na europske standarde, što takav oblik građenja zaslužuje. Vizija DOMUSplus je građevinska tvrtka koja djeluje na području projektiranja, izrade i gradnje montažnih niskoenergetskih kuća. Naša je vizija postati vodeća građevinska tvrtka u gradnji montažnih kuća u Republici Hrvatskoj. Želja nam je postati značajni izvoznik gotovih kuća na područje Europske unije. S druge strane, našim kupcima želimo ponuditi najbolju kvalitetu i slobodan izbor izgleda buduće kuće uz tržišno prihvatljive cijene.
Potreban broj zaposlenika1
Oglas objavljen16. 09. 2020.
Prosječna plaća u kategoriji Arhitektura iznosi 1279.43 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću