Povratak

Mehaničar / Tehničar za električne rotacijske strojeve (m/ž)

EMENDOR Advanced Solutions d.o.o.
Prijava do: 09. 08. 2024.
Lokacija rada: Ivanić Grad

Opis posla

S ciljem jačanja našeg tima, a zbog povećanog obima posla, raspisujemo natječaj za sljedeće radno mjesto: Mehaničar / Tehničar za električne rotacijske strojeve (m/ž) - 2 izvršitelja. Opis posla: rad u sklopu servisne radionice za servis i popravak električnih rotacijskih strojeva (elektromotora i generatora) svih veličina.
Vrsta poslaStalni radni odnos

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

Od kandidata tražimo: - KV/VKV/SSS elektro ili strojarskog smjera - preciznost i urednost u obavljanju radnih zadataka - uvažavanje i poštovanje prema kolegama i suradnicima - spremnost na preuzimanje inicijative i odgovornosti
Stručna spremaSrednja stručna sprema, Kvalificirani, Visokokvalificirani
Vozačka dozvolaB

Poslodavac ti nudi

- radni odnos na neodređeno vrijeme - vrlo stimulativna primanja u odnosu na druge subjekte u branši - rad u složenom industrijskom sektoru kao dio rastućeg i tehnološki naprednog poduzeća - aktivno poticanje stalnog usavršavanja - mogućnost napredovanja Cijenjeni kandidati neka se prijave za predmetnu poziciju putem linka za prijave ili pozivom na broj 099 2888 711 zatraže termin razgovora za posao.
EMENDOR Advanced Solutions d.o.o.
EMENDOR Advanced Solutions d.o.o.
http://www.emendor.hrUlica 65. bataljuna ZNG 9, 10310 Ivanić-GradEMENDOR Advanced Solutions d.o.o. je poduzeće s 30 godina tradicije, tijekom kojih je izraslo u vrlo ugledno poduzeće s više od stotinu zaposlenih djelatnika. Jedna od osnovnih djelatnosti poduzeća je servis / popravak električnih rotacijskih strojeva (elektromotora i generatora) svih veličina. S obzirom da je vodstvo poduzeća predano viziji rasta, napretka i boljitka samog poduzeća, zaposlenih djelatnika i društva općenito, tražimo motiviranu i odgovornu osobu koja će dijeliti naše interese, vizije i stavove i koja će nam biti suputnik na putu ostvarenja naših zajedničkih ciljeva.
Potreban broj zaposlenika1
Oglas objavljen10. 07. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji Instalacije, održavanje i popravci iznosi 1184.83 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću