Za Bizovačke toplice, hotel Termia i pripadajuće ugostiteljske objekte tražimo motivirane i odgovorne osobe, spremne na timski rad i kontinuirano učenje i izazove na poziciji:
Šef kuhinje (m/ž).
Opis posla:
- organizira i rukovodi radom u kuhinji i radom na integralnom stolu u restoranu
- na osnovi dnevnih izvještaja od odjela recepcije planira i sprema potreban broj dnevnih obroka
- vrši kontrolu nad svim fazama pripreme jela: od naručivanja namirnica, skladištenja namirnica u kuhinjska skladišta i frižidere, odmrzavanja, čišćenja, kuhanja, primjene dogovorenih normativa, kontrole temperature poslužene hrane i prezentacije jela
- zadužen/na za raspored zaposlenika u kuhinji i planiranje broja radnih sati, vodi evidenciju radnih sati
- osigurava sanitarne i zdravstvene uvjete rada u kuhinji, brine o zaštiti na radu, vodi računa o implementaciji i primjeni HACCP standarda u svim fazama rada u kuhinji
- zajedno sa šefom restorana i barova i direktorom hotela te drugim odjelima hotela sudjeluje u organizaciji raznih događanja poput banketa, gala večera, vjenčanja, seminara i raznih zabava
- vodi računa o troškovima namirnica i normativima u cilju smanjenja troškova hrane i pića, racionalno raspolaže s naručenim namirnicama i pazi na što veću produktivnost odjela
- vodi i delegira obuku zaposlenika na radnom mjestu, stalno prati nove trendove u pripremi i prezentaciji hrane te radi na osobnom usavršavanju u struci
- djeluje u skladu s Bluesun pravilima i standardima i služi kao primjer ponašanja