Povratak
Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Prodavač na benzinskoj postaji (m/ž)

ROX d.o.o.
Prijava do: 30. 05. 2024.
Lokacija rada: Zagreb

Opis posla

Pridružite se našem timu na ROX benzinskoj postaji! Tražimo ambiciozne i motivirane kandidate, orijentirane na postizanje rezultata, s izvrsnim komunikacijskim vještinama i željom za rad u dinamičnom okruženju prodaje. Opis posla: - prodaja: naftnih derivata i ostalih proizvoda iz asortimana benzinske postaje - prijem robe: sudjelovanje u preuzimanju, kontrola ispravnosti zaprimljene robe te slaganje na police - zadovoljstvo kupaca: osiguravanje visoke razine zadovoljstva kupaca kroz ljubaznost i pouzdanost Tražimo više izvršitelja (m/ž).
Vrsta poslaStalni radni odnos

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

- najmanje SSS, poželjno trgovačkog ili ekonomskog smjera - prednost iskustvo na istim ili sličnim poslovima - komunikacijske vještine, sklonost timskom radu - poznavanje rada na računalu Traži se osoba koja posjeduje: - samoinicijativnost i usmjerenost na rezultat - izrazite komunikacijske i prezentacijske vještine - marljivost i ambicioznost - sklonost timskom radu, fleksibilnost - odgovornost i organiziranost Idealni kandidati: - ambiciozni i motivirani pojedinci s izraženim komunikacijskim vještinama - osobe koje uživaju u radu s ljudima i posvećene su pružanju izvrsne usluge kupcima - pouzdani i odgovorni pojedinci spremni na rad u dinamičnom i timskom okruženju
Stručna spremaSrednja stručna sprema, Visoka stručna sprema, Stručni prvostupnik, Magistar struke, Sveučilišni prvostupnik
Vozačka dozvolaB
JezikEngleski (A2)
Minimalno radno iskustvo0-1

Poslodavac ti nudi

- naknade za smjenski rad, rad subotom i nedjeljom sukladno svim pozitivnim zakonskim normama RH - naknada za prijevoz i mogućnost smještaja u blizini lokacije rada - poseban program pogodnosti za zaposlenike kao što je poseban popust na sve proizvode koje zastupa i distribuira ROX d.o.o. - mogućnost napredovanja unutar tvrtke Ako ste spremni pridružiti se našem timu i doprinijeti uspjehu naše benzinske postaje, pošaljite svoju prijavu već danas! Napravite korak prema karijeri u prodaji i postanite dio našeg uspješnog tima!
Rox d.o.o.
Rox d.o.o.
http://www.rox.hrSlavonska avenija 100, 10000 Grad ZagrebTvrtka ROX već 25 godina uspješno se bavi veleprodajom asortimana široke potrošnje. Naša proizvodnja i distribucija orijentirana je na neprehrambene proizvode, a naš portfolio sastoji se od vodećih svjetskih brendova u svom području. Kao dugogodišnji partner poznatih, globalno zastupljenih brendova, osiguravamo kvalitetu i trajnu prisutnost na tržištu, kao i trenutno uključivanje njihovih najnovijih proizvoda u naš prodajni asortiman. Ekskluzivni smo zastupnik WD-40, WUNDER-BAUM, KH-7, Nigrin, STP, Armor All, Osram i mnogih drugih brendova. Uz svjetski poznate brendove koje zastupamo, proizvodimo i privatne robne marke u raznovrsnom asortimanu. Sunčev sjaj, Zimko, Dika Toys, Finish Line samo su neki od naših privatnih brendova. Odlična suradnja sa svim relevantnim nacionalnim i međunacionalnim supermarketima, uradi sam centrima i lancima benzinskih postaja osigurava stalnu prisutnost naših proizvoda do krajnjih kupaca. Na hrvatskom tržištu prisutni smo preko 25 godina, a profesionalno iskustvo koje smo stekli, odnosi s partnerima kojih je svakim danom sve više te detaljno poznavanje i praćenje trendova i potreba tržišta, rezultirali su visokom kvalitetom usluge koje smo u svakom trenutku spremni pružiti, poslovnim uspjesima, ali i brojnim priznanjima struke. Osim u Republici Hrvatskoj, vrlo uspješno poslujemo u cijeloj regiji, tako da nas možete potražiti i na područjima Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije i Kosova. U sklopu širenja poslovanja otvaramo i benzinsku pumpu, na kojoj će biti dostupni svi naši artikli.
Potreban broj zaposlenika4
Oglas objavljen17. 05. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji Prodaja (Trgovina) iznosi 769.48 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću