Povratak
Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Referent za kadrovske poslove (m/ž)

TROMONT d.o.o.
Prijava do: 19. 07. 2024.
Lokacija rada: Split

Opis posla

Pomoć pri vođenju kadrovske administracije i to na poslovima: - pripreme i kontrole dokumentacije za zapošljavanje te pomoć pri izradi ugovora o radu i ostalih potrebnih dokumenata - unosa i održavanja osobnih podataka radnika i arhiviranja istih - vođenja evidencija radnog vremena - obavljanja poslova u vezi sa ostvarivanjem prava iz zdravstvenog i mirovinskog osiguranja, prijave/odjave - sudjelovanja u postupku ishođenja dozvola za boravak i rad stranih radnika te produženja istih, kao i komunikacije sa javnim službama u tu svrhu - prikupljanje i obrada podataka potrebnih za obračun plaće - raspisivanja natječaja za posao te prikupljanje i obrada životopisa ujedno i kao kontakt osoba za radnike vezano za teme zdravstvenog i mirovinskog osiguranja, ugovora o radu, stanje godišnjih odmora i sl. - obavlja i druge poslove u okviru svoje struke
Vrsta poslaNa određeno vrijeme

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

- SSS/VSŠ/VSS pravnog ili drugog društvenog smjera - poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima - poznavanje rada na računalu: Word, Excel... - vozačka dozvola: B kategorije - poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu Od kandidata se očekuje odgovornost, komunikativnost, preciznost, rad u timu kao i individualni rad.
Stručna spremaSrednja stručna sprema, Visoka stručna sprema, Viša stručna sprema, Magistar struke, Sveučilišni prvostupnik
Digitalne vještineWord, Excel
JezikEngleski (B2)

Poslodavac ti nudi

- mogućnost profesionalnog usavršavanja i napredovanja - rad u ugodnoj i poticajnoj atmosferi - mogućnost stalnog zaposlenja - rad na puno radno vrijeme - naknada za prijevoz Napomena: Želimo Vas upoznati da će tvrtka Tromont d.o.o. obrađivati Vaše osobne podatke (ime i prezime, adresa, kontakt broj, e-mail, osobni identifikacijski broj, spol, dan, mjesec i godinu rođenja, državljanstvo, prebivalište, odnosno boravište, stručno obrazovanje, posebne ispite i tečajeve koji su uvjet za obavljanje posla, podatke o prethodnim radnim iskustvima, fotografiju, te druge podatke koji su navedeni u životopisu i/ili molbi) u svrhu postupka zapošljavanja u tvrtci Tromont d.o.o. Želimo naglasiti kako se Vaši osobni podaci neće dostavljati nikakvim trećim osobama, koristiti će ih isključivo Tromont d.o.o. i neće se prenositi u treće zemlje. U slučaju da Tromont d.o.o. angažira vanjsku kuću u svrhu provođenja ocjene kandidata za pojedini posao, a u svrhu procjene radi zapošljavanja u Tromont d.o.o., Vaši se osobni podaci bez Vaše izričite suglasnosti neće koristiti. Napominjemo da imate pravo od Tromont d.o.o. zatražiti pristup osobnim podacima, ispravak ili brisanje osobnih podataka ili ograničavanje obrade koji se na Vas odnose, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu (Agencija za zaštitu osobnih podataka) ako smatrate da je došlo do bilo kakve povrede u obradi Vaših osobnih podataka. U bilo kojem trenutku imate pravo povući privolu, a da to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego je ona povučena. Ukoliko želite da se Vaši osobni podaci nastave čuvati u bazi Tromont d.o.o., a najduže 1 godinu od prestanka natječaja, u svrhu budućih natječaja za posao, a za koji su potrebni radnici istih/sličnih kvalifikacija kao što su Vaše, molimo da se izričito o istome očitujete putem e maila: zop@tromont.hr, u suprotnom će se Vaši osobni podaci izbrisati i prestati vremenski čuvati 30 dana od slanja molbe za zaposlenje.
TROMONT, d.o.o. za građevinarstvo, promet i usluge
TROMONT, d.o.o. za građevinarstvo, promet i usluge
https://www.tromont.hr/,undefined SplitTromont d.o.o. je tvrtka specijalizirana za izvođenje svih instalaterskih i građevinskih radova u graditeljstvu. Tvrtka je utemeljena 1995. u Splitu. Osim sjedišta u Splitu, tvrtka posluje i iz ureda u Zagrebu. Glavne djelatnosti su izgradnja objekata, izvođenje termotehničkih, hidro i elektro instalacija te proizvodnja metalnih dijelova, komponenti i konstrukcija. Tržišnim izazovima tvrtka uspješno odgovara kontinuiranim ulaganjem u zaposlenike i ovim putem traži osobu koja bi predanim radom željela doprinijeti daljnjem razvoju tvrtke.
Potreban broj zaposlenika1
Oglas objavljen09. 07. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji Ljudski resursi iznosi 1307.85 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću