Povratak
Osobe s invaliditetom

Pizza majstor (m/ž)

Tamman d.o.o.
Prijava do: 12. 11. 2025.
Plaća: Od 1600 eur do 1800 eur
Lokacija rada: Zagreb

Opis posla

- priprema i pečenje pizza prema standardima Goodfellas franšize - rad s tijestom: miješenje, razvlačenje, fermentacija - pravilno rukovanje svježim sastojcima i održavanje visoke razine kvalitete - kontrola zaliha i naručivanje potrebnih namirnica (po potrebi) - poštivanje HACCP standarda i održavanje čistoće radne površine - suradnja s ostatkom kuhinjskog tima radi efikasne pripreme i izdavanja narudžbi - održavanje higijenskih i sigurnosnih standarda u kuhinji
Vrsta poslaNa određeno vrijeme, Stalni radni odnos

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

- iskustvo u pripremi pizze (prednost, ali nije nužno – mogućnost obuke) - spremnost na rad u smjenama, vikendom i praznicima - sposobnost rada u brzom ritmu i pod pritiskom - odgovornost, urednost i preciznost u radu - timsku orijentiranost i profesionalan pristup Poslodavac ima mogućnost zapošljavanja samo kandidata s EU državljanstvom.
Stručna spremaSrednja stručna sprema, Visoka stručna sprema, Kvalificirani, Viša stručna sprema, Stručni prvostupnik, Magistar struke, Polukvalificirani, Sveučilišni prvostupnik, Visokokvalificirani
JezikHrvatski (A2), Engleski (A2)

Poslodavac ti nudi

- naknada za javni prijevoz (mjesečna karta) - 1 slobodan dan - plaćen 1 obrok na poslu - ubrzo i dodatno zdravstveno osiguranje Za bržu i jednostavniju prijavu, molimo te da se javiš Marku, voditelju lokala, putem broja telefona navedenog na linku za prijavu.
Tamman d.o.o.
https://www.instagram.com/goodfellas_hr?igsh=MWUwaDMydXd4NXl3OQ==Goodfellas je suvremena i ambiciozna ugostiteljska franšiza prepoznatljiva po svom jedinstvenom konceptu, visokoj razini usluge i urbanom pristupu gostoprimstvu. Kao poslodavac, Goodfellas nudi dinamično radno okruženje koje odgovara osobama koje su komunikativne, energične i spremne raditi u brzoj i timski orijentiranoj atmosferi. Što zaposlenici mogu očekivati: - mogućnost razvoja i napredovanja – zaposlenici koji pokažu inicijativu i odgovornost često dobivaju priliku za napredovanje unutar franšize - uvođenje i obuka – novi članovi tima prolaze početnu edukaciju kako bi se upoznali sa standardima usluge i rada, što omogućava i onima bez iskustva da se brzo uključe - pozitivno timsko okruženje – tim je najčešće mlad i dinamičan, s naglaskom na suradnju, dobru atmosferu i međusobno poštovanje - fleksibilno radno vrijeme – ovisno o poziciji (konobar, kuhinja, šank), moguće je prilagoditi smjene, što odgovara i studentima ili osobama koje traže pola radnog vremena - profesionalni standardi – iako je atmosfera opuštena i moderna, očekuje se visoka razina odgovornosti, urednosti i profesionalnog ponašanja Mogući izazovi: - rad u uvjetima visokog tempa – kao i u većini ugostiteljskih objekata, radno okruženje može biti vrlo intenzivno, osobito vikendima ili tijekom sezone
Oglas objavljen23. 10. 2025.

Plaće su porasle.

Pitanje je – gdje si ti u toj priči?
Saznaj plaću za svoju poziciju
my-paycheck-site
Odaberi najboljeg poslodavca i osvoji atraktivnu nagradu!
Dyson Airwrap, Električni romobil MS Energy, putovanje u St. Tropez i Azurnu obalu.
Ispuni anketu
ppi-site