Povratak

Zamjenik voditelja prodavaonice (ž/m)

Fliba d.o.o. - Merkury
Prijava do: 01. 07. 2024.
Lokacija rada: Rijeka

Opis posla

Glavni zadaci i odgovornosti: - kontrola odjela i raspodjela dnevnih zadataka voditelja odjela - kontrola provođenja procedura - kontrola sigurnosti i uvjeta rada djelatnika - educiranje, motiviranje i ocjenjivanje djelatnika - izrada mjesečnih izvještaja - izrada godišnjeg plana inventura, organiziranje i kontrola mjesečnih inventura - izrada i kontrola plana godišnjih odmora djelatnika - planiranje i provođenje prostornog uređenja prodaje - drugi poslovi u svezi svog djelokruga rada prema potrebi i nalogu
Vrsta poslaNa određeno vrijeme, Stalni radni odnos

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

- obavezno radno iskustvo (rad na sličnim/istim pozicijama) - razvijene organizacijske i komunikacijske vještine - odgovoran i samostalan pristup radu - samoinicijativnost i usmjerenost na rezultate - osnovno poznavanje rada s MS Office alatima (s naglaskom na Excel) Trenutno smo u potrazi za samostalnom i organiziranom osobom koja će svojim radom i idejama doprinijeti radu u vrlo dinamičnoj sredini. Idealan kandidat/kandidatkinja zna poticati suradnju i zajednički rad, aktivno slušati i uvažavati druge, a eventualne nesuglasice rješavati konstruktivno kroz razgovor i bez eskalacija. Također može istovremeno koordinirati više zadataka i donositi promišljene i pravovremene odluke bazirane na iskustvu.
Stručna spremaSrednja stručna sprema, Visoka stručna sprema, Stručni prvostupnik, Magistar struke, Sveučilišni prvostupnik
Vozačka dozvolaB
Digitalne vještineExcel, MS Office
JezikEngleski (A2)

Poslodavac ti nudi

- mentorstvo pri uvođenju u posao uz samostalnost u radu - priliku za osobni i profesionalni razvoj - sufinanciranje troškova prijevoza i prehrane - prigodne novčane nagrade i potpore - dodatno plaćen rad nedjeljom - dodatno zdravstveno osiguranje - motivirajuću i ugodnu atmosferu Ako se prepoznaješ u elementima našeg oglasa i želiš saznati više o poslu, daj nam priliku da se upoznamo. Pošalji nam svoj životopis. Veselimo se Tvojoj prijavi. Natječaj je otvoren do popunjenja.
Fliba d.o.o.
Fliba d.o.o.
http://www.merkury.hr/Gospodarska 5, 10 255 Donji StupnikMerkury (www.merkury.hr) je trgovina s proizvodima za unutarnje uređenje te završne radove u građevini i vrtlarstvu. Poznati smo po širokom izboru keramičkih pločica, vrata, prozora, zidnih i podnih panela. Svojim kupcima nudimo i raznovrsni izbor lampi i lustera, tapeta, zavjesa, drvene galanterije i tepiha. Možemo se pohvaliti i vrlo opsežnim odjelom keramike i sanitarnih armatura. Naš je moto „Renoviraj i opremi jeftinije“, a naša je ponuda namijenjena kako individualnim kupcima tako i izvođačima i veleprodajnim kupcima. Dio smo lanca „uradi sam“ trgovina Merkury Market koji je osnovan 1991. godine u južnoj Poljskoj, a danas posluje u šezdesetak prodajnih centara u Poljskoj, Slovačkoj i Češkoj te 6 online trgovina. Nedavno smo otvorili vrata treće hrvatske trgovine Merkury u sklopu trgovačkog centra Emmezeta, a u nadolazećim mjesecima planiramo otvaranje novih prodavaonica širom Hrvatske. Pridruži nam se i budi dio naše međunarodne priče.
Potreban broj zaposlenika1
Oglas objavljen11. 06. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji Prodaja (Trgovina) iznosi 769.48 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću