Povratak

Prodavač / blagajnik (m/ž)

Fliba d.o.o. - Merkury
Prijava do: 01. 07. 2024.
Lokacija rada: Rijeka, Osijek

Opis posla

Glavni zadaci i odgovornosti: - direktna prodaja robe - informiranje klijenata o proizvodima - punjenje prodajnog prostora robom - provjera i izrada cijena i deklaracija - provjera i označavanje stanja zalihe robe - prema potrebi naplata robe i izdavanje računa - drugi poslovi u svezi svog djelokruga rada prema potrebi i nalogu
Vrsta poslaNa određeno vrijeme, Stalni radni odnos

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

- osnovno poznavanje rada na računalu - obavezno radno iskustvo (rad na sličnim/istim pozicijama) - razvijene komunikacijske vještine - otvorenost, ljubaznost i spremnost za suradnju - savjestan i odgovoran pristup radu - samoinicijativnost i usmjerenost na rezultate - spremnost za odlazak na obuku u drugi grad (do tri mjeseca) - poznavanje stranog jezika je prednost (s naglaskom na poljski, češki i/ili slovački) Idealan kandidat/kandidatkinja organiziran/na je i odgovoran/na, a u isto vrijeme dobro se snalazi u komunikaciji s klijentima u uobičajenim konverzacijama i neobaveznim razgovorima.
Stručna spremaSrednja stručna sprema
JezikPoljski (Prednost), Češki (Prednost), Slovački (Prednost)

Poslodavac ti nudi

- mentorstvo pri uvođenju u posao uz samostalnost u radu - sufinanciranje troškova prijevoza i prehrane - prigodne novčane nagrade i potpore - dodatno plaćen rad nedjeljom - dodatno zdravstveno osiguranje - motivirajuću i ugodnu atmosferu Ako se prepoznaješ u elementima našeg oglasa i želiš saznati više o poslu, daj nam priliku da se upoznamo. Pošalji nam svoj životopis. Veselimo se Tvojoj prijavi. Natječaj je otvoren do popunjenja.
Fliba d.o.o.
Fliba d.o.o.
http://www.merkury.hr/Gospodarska 5, 10 255 Donji StupnikMerkury (www.merkury.hr) je trgovina s proizvodima za unutarnje uređenje te završne radove u građevini i vrtlarstvu. Poznati smo po širokom izboru keramičkih pločica, vrata, prozora, zidnih i podnih panela. Svojim kupcima nudimo i raznovrsni izbor lampi i lustera, tapeta, zavjesa, drvene galanterije i tepiha. Možemo se pohvaliti i vrlo opsežnim odjelom keramike i sanitarnih armatura. Naš je moto „Renoviraj i opremi jeftinije“, a naša je ponuda namijenjena kako individualnim kupcima tako i izvođačima i veleprodajnim kupcima. Dio smo lanca „uradi sam“ trgovina Merkury Market koji je osnovan 1991. godine u južnoj Poljskoj, a danas posluje u šezdesetak prodajnih centara u Poljskoj, Slovačkoj i Češkoj te 6 online trgovina. Nedavno smo otvorili vrata treće hrvatske trgovine Merkury u sklopu trgovačkog centra Emmezeta, a u nadolazećim mjesecima planiramo otvaranje novih prodavaonica širom Hrvatske. Upravo zbog poslovne ekspanzije u potrazi smo za marljivim i samostalnim osobama koje će svojim radom i idejama doprinijeti našem razvoju te jačanju naše prisutnosti na hrvatskom tržištu. Pridruži nam se i budi dio naše međunarodne priče.
Potreban broj zaposlenika2
Oglas objavljen11. 06. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji Prodaja (Trgovina) iznosi 769.48 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću