Povratak

Spremač / Spremačica

Fliba d.o.o. - Merkury
Prijava do: 01. 07. 2024.
Lokacija rada: Zagreb (Jankomir)

Opis posla

Glavni zadaci i odgovornosti: - održavanje čistoće vanjskih i unutarnjih prostorija - vođenje brige o redovitoj opskrbi sanitarnih prostorija - primjena mjera i sredstava zaštite na radu - drugi poslovi prema potrebi i nalogu
Vrsta poslaNa određeno vrijeme, Stalni radni odnos

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

- poželjno radno iskustvo (rad na sličnim/istim pozicijama) - savjestan i odgovoran pristup radu

Poslodavac ti nudi

- sufinanciranje troškova prijevoza i prehrane - dodatno plaćen rad nedjeljom - prigodne novčane nagrade i potpore - dodatno zdravstveno osiguranje - motivirajuću i ugodnu atmosferu Ako se prepoznaješ u elementima našeg oglasa i želiš saznati više o poslu, daj nam priliku da se upoznamo. Pošalji nam svoj životopis. Veselimo se Tvojoj prijavi. Natječaj je otvoren do popunjenja.
Fliba d.o.o.
Fliba d.o.o.
http://www.merkury.hr/Gospodarska 5, 10 255 Donji StupnikMerkury (www.merkury.hr) je trgovina s proizvodima za unutarnje uređenje te završne radove u građevini i vrtlarstvu. Poznati smo po širokom izboru keramičkih pločica, vrata, prozora, zidnih i podnih panela. Svojim kupcima nudimo i raznovrsni izbor lampi i lustera, tapeta, zavjesa, drvene galanterije i tepiha. Možemo se pohvaliti i vrlo opsežnim odjelom keramike i sanitarnih armatura. Naš je moto „Renoviraj i opremi jeftinije“, a naša je ponuda namijenjena kako individualnim kupcima tako i izvođačima i veleprodajnim kupcima. Dio smo lanca „uradi sam“ trgovina Merkury Market koji je osnovan 1991. godine u južnoj Poljskoj, a danas posluje u šezdesetak prodajnih centara u Poljskoj, Slovačkoj i Češkoj te 6 online trgovina. Nedavno smo otvorili vrata treće hrvatske trgovine Merkury u sklopu trgovačkog centra Emmezeta, a u nadolazećim mjesecima planiramo otvaranje novih prodavaonica širom Hrvatske. Pridruži nam se i budi dio naše međunarodne priče.
Potreban broj zaposlenika1
Oglas objavljen11. 06. 2024.
Kategorije
Prosječna plaća u kategoriji Turizam i ugostiteljstvo iznosi 815.91 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću