Povratak

Djelatnik na pripremi predjela (m/ž)

Restoran Boban
Prijava do: 06. 01. 2025.
Lokacija rada: Zagreb

Opis posla

- rad na pripremi i izdavanju jela hladne kuhinje u skladu s dnevnim i tjednim planom - briga o kvaliteti namirnica i gotovih jela - pridržavanje propisanih normativa - briga o inventurnom stanju - održavanje higijene, čistoće i urednosti radnog prostora i opreme prije, tijekom i nakon radnih procesa - adekvatno korištenje i održavanje kuhinjske opreme - adekvatno korištenje namirnica i ostalog materijala potrebnog za rad - pravilno skladištenje i čuvanje namirnica od kvarenja sirovina namijenjenih pripremi hrane - bliska suradnja s voditeljem restorana - osiguravanje HACCP standarda - ostali poslovi prema potrebi i dogovoru sa šefom kuhinje
Vrsta poslaStalni radni odnos

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

- minimalno 1 godina radnog iskustva na istoj poziciji - poznavanje rada u kuhinji - poznavanje i rad u HACCP sustavu - visoka razina odgovornosti prema poslu i namirnicama - urednost u radu i pedantnost - brzina, okretnost i snalažljivost - orijentiranost na timski rad i fleksibilnost - sposobnost organizacije rada
Minimalne godine radnog iskustva1

Poslodavac ti nudi

- mogućnost kreiranja budućnosti u dinamičnom i otvorenom radnom okruženju - podrška putem interne i eksterne edukacije te mogućnost razvoja - konkurentnu plaću ovisno o iskustvu i znanju (po dogovoru) - rad u uspješnom i stabilnom restoranu - rad u ugodnoj radnoj atmosferi i poštivanje prava zaposlenika - božićnice, uskrsnice i novčane nagrade za lojalnost - radnu odjeću - ugovor na određeno ili stalni radni odnos - rad u dvije smijene Napomena: Povratnu informaciju o selekcijskom procesu dobit će isključivo oni kandidati koji budu pozvani na selekcijski razgovor. Prijavite se sada i pridružite našem timu kako bismo zajedno stvarali nezaboravna iskustva za naše goste!
M.M. BOBAN BOBAN d.o.o.
M.M. BOBAN BOBAN d.o.o.
http://www.boban.hr/new/hr/Gajeva 9, 10000 ZagrebRestoran Boban, renomirani restoran s Michelin preporukom u samom centru Zagreba (Gajeva 9), već 23 godine nudi gostima raznolika jela mediteranske kuhinje.
Potreban broj zaposlenika1
Oglas objavljen27. 12. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji Turizam i ugostiteljstvo iznosi 1122.67 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću