Povratak
Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Magistar farmacije (m/ž)

Zdravstvena ustanova DOBRE LJEKARNE
Prijava do: 14. 07. 2024.
Lokacija rada: Trilj, Slano

Opis posla

- izdavanje lijekova na recept i bez recepta, magistralnih i galenskih pripravaka, medicinskih proizvoda i ostalih proizvoda propisanih zakonom kao predmet poslovanja ljekarne - izrada magistralnih i galenskih pripravaka - savjetovanje korisnika i davanje pisanih i usmenih uputa o primjeni lijeka i ostalih preparata i proizvoda - provođenje smjernica Dobre ljekarničke prakse i načela etike i deontologije ljekarničke djelatnosti - briga o pravilnom skladištenju i čuvanju lijekova i ostalog asortimana ljekarne, te svih lijekova i tvari koji podliježu posebnim propisima - nadziranje evidencije mikroklime i čuvanje lakozapaljivih i hlapljivih tvari, tvari i lijekova jakog i vrlo jakog djelovanja te opojnih droga - vođenje knjige evidencije u ljekarni, kopije privatnih recepata, knjigu narkotika, knjigu otrova, laboratorijski dnevnik, dnevnik analize, te ostale evidencije putem računala - provođenje ispitivanja i nadzor nad kakvoćom, ispravnosti i rokovima trajanja svih artikala u ljekarni - briga o pravilnom zbrinjavanju farmaceutskog otpada - prikupljanje podataka o interakcijama lijekova te prijava istih nadležnom tijelu - briga o kvalitetnoj opskrbi ljekarne i narudžbama - briga o stanju zaliha ljekarne - briga o ostvarivanju financijskog plana ljekarne - provođenje i poznavanje osnovnih propisa iz poslovanja maloprodaje - provođenje i poznavanje akata iz ugovorenog osnovnog zdravstvenog osiguranja - provođenje i nadzor pravila zaštite na radu i sanitarno higijenskih uvjeta - praćenje novosti u donošenju zakona i pravilnika u zdravstvenoj zaštiti i provođenje donesenih odluka - uspostavljanje kontakata s liječnicima u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, specijalističkim ordinacijama, staračkim domovima i ostalima u svrhu obavljanja ljekarničke skrbi i poslovnih kontakata Mjesto rada: Trilj, Slano (Dubrovačka županija). Zapošljavamo više izvršitelja (m/ž).
Vrsta poslaStalni radni odnos

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

- licenca za samostalan rad u ljekarni
Stručna spremaVisoka stručna sprema, Magistar struke
Digitalne vještineWord, Internet, Outlook
JezikEngleski (A2)

Poslodavac ti nudi

- stimulativna primanja - osiguran smještaj ili naknada za prijevoz - poticajno radno okruženje - kontinuirano stručno usavršavanje
Zdravstvena ustanova DOBRE LJEKARNE
Zdravstvena ustanova DOBRE LJEKARNE
http://www.dobreljekarne.hr/Rad i postojanje Zdravstvene ustanove Dobre ljekarne neraskidivo je povezan sa preko 45 godina stručnog rada osnivača ustanove mag. pharm. Iva Čović-Pavišić koja je radila dugi niz godina u Gradskoj ljekarni u Sinju u kojoj je naposljetku bila i ravnatelj kada su otvorene i ljekarne u Vrlici i Hrvacama. 2000. godine osniva vlastitu ljekarničku jedinicu u Trilju pod imenom Ljekarna Iva Čović-Pavišić. Osnivanjem ljekarničke jedinice u Cisti Provo 2013. godine ljekarna Iva Čović-Pavišić prerasta u Zdravstvenu ustanovu Ljekarne Čović-Pavišić. 2014. Godine Ljekarne Čović-Pavišić šire svoju djelatnost u Rakovicu i Slano (općina Dubrovačko primorje). 2016. ustanova širi svoju djelatnost u općinu Župa dubrovačka. 2020. godine Zdravstvena ustanova Ljekarne Čović-Pavišić mijenja naziv u Zdravstvena ustanova Dobre ljekarne. 2023. godine ustanova širi svoju djelatnost u općinu Zmijavci. Danas Dobre ljekarne postoje i djeluju sa jedinstvenim ciljem pružanja vrhunske ljekarničke skrbi sa maksimalnom dostupnošću svih ljekarničkih preparata u najkraćem mogućem roku. Zahvaljujući podršci pacijenata s jedne i dobavljača s druge strane te predanom stručnom radu svih zaposlenih, Dobre ljekarne nastavljaju svoju viziju, a ujedno i misiju kontinuiranog unapređenja ljekarničke skrbi dostupne svim pacijentima.
Potreban broj zaposlenikaViše
Oglas objavljen10. 06. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji Farmaceutika i biotehnologija iznosi 1213.52 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću