Povratak

Prodajni referent / agent u poslovnici (m/ž)

EASY ASSET MANAGEMENT d.o.o.
Prijava do: 30. 07. 2024.
Lokacija rada: Zagreb, Samobor, Zadar, Čakovec, Viškovo, Rijeka, Velika Gorica, Zabok

Opis posla

Primamo veći broj kandidata zbog otvaranja novih lokacija! Traže se: Prodajni referenti / agenti u poslovnici (m/ž).
Vrsta poslaNa određeno vrijeme, Stalni radni odnos

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

Ako: - želiš raditi u poduzeću sa sigurnim prihodom i mogućnošću usavršavanja i razvoja - imaš ili želiš steći iskustvo u prodaji - tražiš ozbiljnu i odgovornu tvrtku koja će ti ponuditi atraktivnu i aktivnu radnu atmosferu - se želiš povezati s novim ljudima i izgraditi dugoročne odnose s različitim tipovima klijenata i kolega ...ovo je tvoja prilika za novi početak. Budi dio našeg tima! Od tebe očekujemo da: - voliš ono što radiš - ostvaruješ uspjeh u prodaji u odnosu na timske mjesečne ciljeve - razvijaš i održavaš baze klijenata - profesionalnost, ljubaznost, komunikativnost, odgovornost Ako si ambiciozna, snalažljiva i odgovorna osoba koju motivira vlastiti uspjeh i osobna dostignuća te želiš raditi u okruženju gdje se tvoj trud i rad cijeni i vrednuje - ovo je mjesto za tebe.

Poslodavac ti nudi

- obuku unutar tvrtke - rad u ugodnom i profesionalnom okruženju - atraktivno dnevno i tjedno radno vrijeme - mogućnost ostvarenja stimulativnih primanja Ako misliš da bismo mogli kliknuti, pošalji nam detaljan životopis na hrvatskom jeziku. Jamčimo povjerljivost svih prijava za posao i kontaktirat ćemo samo odobrene kandidate u užem izboru.
EASY ASSET MANAGEMENT d.o.o.
EASY ASSET MANAGEMENT d.o.o.
https://kredis.hr/Ulica Charlesa Darwina 6C, 10000 ZagrebKredis (www.kredis.hr) je novonastali brand tvrtke Easy Asset Management d.o.o. koja nudi klijentima brza, jednostavna i inovativna rješenja za financiranje. Ponosni smo na inovativnost, jednostavnost i transparentnost. Želimo pružiti financijske usluge koje su najbolje, najbrže i najjednostavnije za korištenje.Više o poslodavcu
Potreban broj zaposlenikaViše
Oglas objavljen10. 07. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji Prodaja (Trgovina) iznosi 1039.88 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću