Povratak
Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

.NET Softver Inženjer (m/ž)

SIGIT d. o. o.
Prijava do: 28. 03. 2024.
Plaća: Od 1800 EUR do 2700 EUR
Lokacija rada: Zagreb

Opis posla

Tvrtka Sigit Agency traži motiviranog .NET/C# inženjera da se pridruži timu koji radi za internacionalnog klijenta iz energetskog sektora. U okviru ove uloge: - pridružit ćete se postojećem timu od 2 programer - radit ćete na .NET projektu, iz ureda u Zagrebu - povremeno ćete putovati u klijentove urede u Luksemburgu (najmanje jednom godišnje) - bit ćete potpuno odgovorni za projekt, što uključuje izradu dokumentacije i vođenje razvoja novih funkcionalnosti Vaše svakodnevne aktivnosti: - razvoj programskog rješenja i implementacija - analiza klijentovih zahtjeva - identificiranje rizika i planiranje akcija za ublažavanje rizika - code review - postavljanje standarda kodiranja i najboljih praksi za osiguranje kvalitete koda - razvoj novih API-a - razvoj skalabilnih web usluga - pisanje dokumentacije Uz rad na navedenom projektu tražimo osobu koja ima ambiciju voditi i razvijati .NET tim Sigit Agency-a.
Vrsta poslaStalni radni odnos

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

- 3+ godine iskustva u .NET / .NET CORE - znanje ReactJS-a i SQL-a - iskustvo s REST API / Web API - iskustvo s agilnim razvojem i metodologijama - razumijevanje objektno orijentiranog dizajna, SOLID principa - iskustvo s korištenjem Git-a / Azure Devops
Digitalne vještine.NET, React, SQL
JezikEngleski (C1)
Minimalno radno iskustvo3

Poslodavac ti nudi

Bruto I plaća: od 2760 do 4140 EUR. Pogodnosti za zaposlenike: - 25 dana godišnjeg odmora - plaćeni putni troškovi - plaćeno bolovanje - u koordinaciji s poslodavcem - plaćeni božićni i uskrsni bonusi - povremena putovanja radi susreta s klijentima - timska druženja - plaćene konferencije i edukacija - Multisport kartica - hibridno radno okruženje (ponedjeljkom i petkom rad o doma)
SIGIT d. o. o.
SIGIT d. o. o.
https://www.sigit.hrTrg hrvatskih branitelja 21/B, 43000 BJELOVARSIGIT Agency, IT tvrtka sa sjedištem u Hrvatskoj, osnovana je u burnoj 2020. godini koja je, kako smo svjedočili, doživjela ubrzanu digitalizaciju diljem svijeta. Digitalizacija je značila enormno povećanu potrebu za agilnim, brzim i fleksibilnim IT stručnjacima na što smo odgovorili stvaranjem SIGIT Agencije - tvrtke koja će biti dio digitalizacije i stvaranja novih ili poboljšanja starih softverskih sustava. IT svijet se tu ne zaustavlja, on je u stalnom razvoju i iz toga proizlaze nova rješenja. Zato SIGIT Agencija širi viziju kako bi postala ne samo razvojna, već i outsourcing agencija za odgovor na nove impulse iz svijeta razvoja softvera.
Potreban broj zaposlenika1
Oglas objavljen18. 03. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji IT, telekomunikacije iznosi 1632 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću