Povratak
Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Inženjer kemije / Inženjer za izradu elaborata klasifikacije prostora / ATEX Specijalist (m/ž)

79-17 d.o.o.
Prijava do: 02. 06. 2024.
Lokacija rada: Rijeka

Opis posla

Ovo radno mjesto predviđeno je za osobu koja može samostalno, a može u timu raditi na proučavanju tehnoloških procesa kod kojih u normalnom radu dolazi do pojave eksplozivne atmosfere, a sve u svrhu izrade elaborata koji je zakonska obaveza. Za posao izrade spomenutog dokumenta od djelatnika će se tražiti da kvalitetno i jasno može: - opisati riječima tehnološke procese - izraditi matematičke proračune i druge kalkulacije - prikazati nacrtima, dijagramima toka i drugim metodama izračunate vrijednosti rasprostiranja hlapljivih i praškastih zapaljivih spojeva. Isti mogu biti u obliku plinova, para, maglica, prašina i sl. - odgovorno napisati zaključke i predložiti mjere za smanjenje mogućnosti nastanka eksplozije pri normalnom radu, odnosno ponuditi mjere za razrjeđenje smjesa - detaljno proučavati dostupnu dokumentaciju - upoznati se sa radom i redovito obilaziti industrijska postrojenja radi prikupljanja podataka u svrhu izrade detaljnijih i kvalitetnijih tehnoloških opisa radnih procesa, uputa za pravilan i siguran rad - Izrada elaborata klasifikacije prostora sa ucrtanim zonama opasnosti od eksplozije - izrada projekata i tehničke dokumentacije izvedenog stanja instalacija i opreme unutar prostora ugroženih eksplozivnom atmosferom, zatim raznih kalkulacija i proračuna - izrada novih projekata i projektnih rješenja. - proučiti detaljno zakonske, normativne i druge obaveze radi kvalitetnijeg razumijevanja zahtjeva, normi, pravilnika, tehničkih uputa, te primjena u praksi Mjesto rada: ured u Rijeci i razni pogoni diljem Hrvatske.
Vrsta poslaNa određeno vrijeme, Stalni radni odnos

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

- volja za rad - volja za dodatnom edukacijom - želja za napredovanjem - interes za poslom - razumijevanje tehnoloških procesa - čitanje normi i zakonodavne regulative - poznavanje najmanje engleskog jezika u govoru i pismu - poznavanje rada na računalu sa svim MS Office alatima - poznavanje rada u programima neophodnima za izvršavanje posla, kao što su ACad, i sl. - vozačka dozvola B kategorije
Vozačka dozvolaB
Digitalne vještineMS Office
JezikEngleski (B2)

Poslodavac ti nudi

- ugodna radna atmosfera - fleksibilnije radno vrijeme - uredna i vrlo korektna primanja - kontinuirana edukacija
79-17 d.o.o.
79-17 d.o.o.
Martinkovac 112, 51000 RijekaTvrtka 79-17 d.o.o. pri Ministarstvu unutarnjih poslova RH od strane Sektora za eksplozivne atmosfere ovlaštena je za provođenje aktivnosti “Instaliranja, mjerenja i ispitivanja elektroenergetske i elektro instrumentacijske opreme i instalacija“ i aktivnosti “Održavanja elektroenergetske i elektro instrumentacijske opreme i instalacija u prostorima ugroženim eksplozivnom atmosferom“, Ex prostori. Zastupamo nekoliko tvrtki; proizvođača Ex opreme i sustava za detekciju plinova. Nudimo tehnička rješenja, ugrađujemo, kalibriramo i održavamo sustave za detekciju plinova.
Potreban broj zaposlenika2
Oglas objavljen17. 05. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji Farmaceutika i biotehnologija iznosi 1013.85 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću