Povratak

Stručni analitičar za obradu internih i vanjskih baza podataka (m/ž)

BLACHERE ILLUMINATION - GOSPODARI SVJETLA d.o.o.
Prijava do: 27. 10. 2024.
Lokacija rada: Samobor

Opis posla

Blachere Illumination - Gospodari svjetla d.o.o. u potrazi je za stručnim analitičarom (m/ž) za obradu internih i vanjskih baza podataka koji će pojačati naš tim. Opis posla: - prikupljanje i analiza poslovnih podataka, donošenje zaključaka kao temelj za donošenje poslovnih odluka - obrada podataka, analiza tržišta i potencijala - obrada i ažuriranje internih baza podataka - kreiranje, izrada i održavanje sustava izvještavanja o prodajnim aktivnostima i rezultatima - kreiranje, izrada i održavanje sustava praćenja efikasnosti - analiza poslovnih procesa i davanje inputa za njihovo unaprjeđenje - post-sales poslovi (naručivanje robe, praćenje zaliha, ugovori, administracija i sl.)
Vrsta poslaStalni radni odnos

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

- SSS/VŠS/VSS/MBA - poslovna ekonomija, statistika, matematika - tražimo osobe s iskustvom u analizi tržišta, klijenata i kompanije te izrade izvještaja o realizaciji i efikasnosti - napredna razina poznavanja softverskih alata za analizu (Excel, CRM, ERP sustavi) - snalaženje u projektnoj organizaciji, analitičko i kritičko razmišljanje - rad u timu - preuzimanju odgovornosti i visoko razvijene organizacijske sposobnosti
Stručna spremaSrednja stručna sprema, Visoka stručna sprema, Viša stručna sprema, Magistar struke, MBA
Vozačka dozvolaB
Digitalne vještineWord, Excel, Power Point, Internet, Customer Relationship Management (CRM), Outlook
JezikEngleski (B2)

Poslodavac ti nudi

- prijateljska i opuštena radna atmosfera - poticajno radno okruženje - mogućnost stručnog usavršavanja i stjecanje novih znanja u sjedištu poduzeća Blachere Illumination u Francuskoj - stimulativna primanja Ovo radno mjesto nudi Vam priliku za involviranje u raznolikost građevinskih projekata, od velikih trgovačkih centara do vrhunskih hotela, raznih distribucijskih centara, skijališta i resorta. Kao dio našeg tima, imate priliku upoznati mnoštvo gradova i općina diljem regije. Karijera u tvrtki Blachere Illumination - Gospodari svjetla d.o.o. daje Vam mogućnost postati lider, timski igrač, timski graditelj i mentor u isto vrijeme. Posvećujemo posebnu pažnju svojim zaposlenicima koji su čvrst oslonac samog poslovanja. Raditi u prodaji znači predstavljati i sve ono što čini tvrtku Blachere Illumination - Gospodari svjetla d.o.o.: inteligenciju, otpornost, kreativnost, inspiraciju, naporan rad, inovaciju i zabavu.
BLACHERE ILLUMINATION - GOSPODARI SVJETLA d.o.o.
BLACHERE ILLUMINATION - GOSPODARI SVJETLA d.o.o.
http://www.gospodarisvjetla.hrPetrova ulica 43, 10430 SamoborNakon 20 godina iskustva kao 26. podružnica postali smo dio francuske grupacije Blachere Illumination. Kao Blachere Illumination - Gospodari svjetla d.o.o brinemo da sve zemlje SEE regije upravo u našoj ponudi pronađu prigodnu rasvjetu koja odgovara specifičnostima i zahtjevima tržišta. Što nudimo? Ono najvažnije - besprijekornu izvedbu u domeni svjetlosnog ukrašavanja. Posjedujemo vještine i dugogodišnje iskustvo što prenosimo na svaki aspekt našeg poslovanja. Od inicijalnog sastanka, razvoja ideje i implementacije, osigurali smo potpunu podršku sve do realizacije za koju želimo da oduševi svakog klijenta.
Potreban broj zaposlenika1
Oglas objavljen17. 10. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji Ekonomija, financije i računovodstvo iznosi 1248.23 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću