Povratak

Referent prodaje (m/ž)

Schachermayer d.o.o.
Prijava do: 25. 06. 2024.
Lokacija rada: Zagreb

Opis posla

Traži se: Referent prodaje (m/ž) za stolarije, proizvođače namještaja i specijalizirne trgovine (okov za namještaj, građevna stolarija, vijčana roba, pričvrsna tehnika, alati, kemijski proizvodi...). Na ovom radnom mjestu pružati ćete tehničku podršku našim prodajnim predstavnicima te kupcima koji se bave proizvodnjom namještaja i kupcima koji imaju specijalizirane trgovine vijčane robe i pričvrsne tehnike (željeznarije). Izrađivat ćete ponude i narudžbe, savjetovati naše kupce i putem telefona aktivno prodavati robu iz našeg asortimana. Pratit ćete narudžbe kupaca od faze ponude do faze isporuke. Komunicirat ćete sa svim odjelima unutar tvrtke.
Vrsta poslaStalni radni odnos

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

- završili ste minimalno SSS tehničkog, drvnog ili ekonomskog usmjerenja, imate iskustva u veleprodaji/maloprodaji vijčane robe, pričvrsne tehnike, okova za namještaj i građevinsku stolariju i alata - komunikativni ste, usmjereni na rezultate, volite timski rad i fleksibilni ste - neophodno je i iskustvo rada na računalu (MS Office) - poznavanje engleskog ili njemačkog jezika je poželjno
Stručna spremaSrednja stručna sprema, Visoka stručna sprema, Stručni prvostupnik, Magistar struke, Sveučilišni prvostupnik
Digitalne vještineMS Office
JezikEngleski (Prednost), Njemački (Prednost)

Poslodavac ti nudi

- nudimo Vam kvalitetne uvjete rada u ugodnoj radnoj atmosferi i stručno usavršavanje - naš model plaća u skladu je s kretanjem tržišta, stvarna financijska ponuda ovisi o individualnim kvalifikacijama i profesionalnom iskustvu - ukoliko u Vama prepoznamo kvalitetnog i pouzdanog suradnika, pružamo mogućnost napredovanja unutar tvrtke Radno mjesto usmjereno je na dugoročni radni odnos u jednoj od najuspješnijih obiteljskih tvrtki u Austriji, a ovdje u Hrvatskoj jednoj od vodećih tvrtki u distribuciji okova i potrošnog materijala za drvnu, aluminijsku, metalnu i staklarsku proizvodnju. Ukoliko ste zainteresirani i prepoznajete se u traženim uvjetima, molimo pošaljite Vašu zamolbu s detaljnim životopisom i opisom dosadašnjeg iskustva u roku 15 dana od objave. O rezultatima natječaja biti će obaviješteni samo oni kandidati koji budu pozvani na razgovor.
Schachermayer d.o.o.
Schachermayer d.o.o.
https://www.schachermayer.hr/Vrtni put 5, 10000 ZagrebObiteljska tvrtka Schachermayer se više od 180 godina oslanja na svoje zaposlenike. Više od 2000 naših kolegica i kolega naši su najvažniji alati - zajedno smo veliki! Kao veleprodajni partner u industriji i trgovini danas poslujemo širom Europe s tvrtkama za preradu drva i metala.
Potreban broj zaposlenika1
Oglas objavljen11. 06. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji Prodaja (Trgovina) iznosi 769.48 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću