Povratak
Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Djelatnik u automat klubu (m/ž/d)

Solpark
Prijava do: 31. 05. 2024.
Lokacija rada: Čakovec

Opis posla

Pridružite nam se prijavom na oglas za poziciju: Djelatnik u automat klubu (m/ž/d). Opis posla: - obavljanje novčanih i drugih transakcija na blagajni - evidencija uplata i isplata - nadzor i briga o radu aparata za igre na sreću - održavanje bara - osiguravanje ugodnog okruženja za naše goste
Vrsta poslaStalni radni odnos

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

- odgovornost i proaktivnost u radu - sklonost timskom radu - razvijene interpersonalne i komunikacijske vještine

Poslodavac ti nudi

- ugovor o radu na neodređeno vrijeme - napojnice i kvartalne bonuse - naknadu za prijevoz i topli obrok - uskrsnicu, božićnicu i regres - mentorstvo i vođenje - ugodnu radnu atmosferu - team building aktivnosti Prijavite se sa svojim životopisom i postanite dio Luckia tima – čekamo Vas! Životopise molimo slati putem linka za prijavu ili poštom, uz napomenu za koje radno mjesto se natječete. Kontaktirani će biti isključivo oni kandidati koji prolaze u idući krug selekcijskog procesa. Natječaj je otvoren 10 dana od dana objave.
Solpark d.o.o.
Solpark d.o.o.
Luckia Automat klubovima upravlja tvrtka Solpark d.o.o. koja je dio španjolske grupacije Luckia Gaming Group. Poslujemo već više od 40 godina, a zapošljavamo preko 3 500 ljudi te rastemo iz dana u dan. Da su nam dobrobit i zadovoljstvo radnika uvijek na prvome mjestu, dokazuje i činjenica da smo od 2018. nositelj Certifikata Poslodavac Partner!
Potreban broj zaposlenika1
Oglas objavljen21. 05. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji Ostalo iznosi 698.46 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću