Gostionica raspolaže sa 50 sjedećih mjesta u zatvorenom prostoru i 110 sjedećih mjesta na natkrivenim terasama.
Rad konobara (m/ž) se sastoji od:
- prihvaćanja i smještavanja gosta za stol
- uzimanja narudžbe
- unošenja narudžbe u kasu-računalo
- ispisivanje narudžbe posebno za šank
- posebno za kuhinju
- posluživanje hrane i pića
- izrada računa i vlastita naplata putem novčanika (napitnina ostaje konobaru)
- izrada obračuna dnevnog utržka
- predaja utržka pretpostavljenom
Naplata se vrši isključivo na osnovu računa predanoga gostu i u iznosu na računu. Naplaćeni računi se usklađuju sa narudžbama predanim šanku i kuhinji. Također se sastoji od rada za šankom, točenja pića, izrada toplih napitaka, pomoć kod serviranja. Održavanje urednim poslovnih prostora i zajedničkih prostorija i sanitarija, održavanje osobne higijene i čistoće radne odjeće i obuće.
Na terasama rade 3 konobara u smjenama i dva šankera/barmena za šankom, uvečer svi.
Radno vrijeme gostionice je od 08:00 do 22:00 sati. Dolazi se 30 minuta ranije radi postavljanja terase i po potrebi se ostaje duže radi pospremanja nakon odlaska posljednjih gostiju.
Nudimo razne vrste jela po narudžbi od mesa, riba, rakova, školjki, pizze.
Moguće nesporazume sa gostom, kao i među zaposlenima, rješava se uz konzultacije sa glavnim konobarom ili voditeljem objekta, na miran način.
Početak rada 15.06.2025.