- praćenje i primjena važeće zakonske regulative i standarda (HACCP, ISO, HZJZ, pravilnici, inspekcije)
- izrada, implementacija i održavanje HACCP sustava i pripadajuće dokumentacije u suradnji s relevantnim odjelima (F&B, operacije)
- provođenje internih kontrola, audita i analiza higijene hrane i radnog prostora
- planiranje i praćenje uzorkovanja (voda, hrana, površine, bazeni) te analiza rezultata i izvještavanje o eventualnim nesukladnostima
- upravljanje provedbom DDD mjera (dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija) i programima kontrole galebova za zaštitu objekata
- suradnja s vanjskim inspekcijama, laboratorijima i nadležnim institucijama te priprema potrebne dokumentacije za kontrole
- edukacija i osposobljavanje zaposlenika o higijenskim minimumima, sigurnosnim praksama i procedurama
- vođenje evidencija i redovno izvještavanje o svim aktivnostima iz područja higijene i sigurnosti hrane
- sudjelovanje u pripremama za sanitarne i zdravstvene inspekcije te uvođenje preporučenih poboljšanja i korektivnih mjera
Planirani početak rada: 01.07.2025. / po dogovoru.