Povratak

Customer Care agent (m/ž)

Awaze d.o.o.
Prijava do: 13. 07. 2024.
Lokacija rada: Pula

Opis posla

Tražimo 10 Customer Care agenata za stalno zaposlenje i 15 sezonskih agenata za rad u uredu Pula. Naša tvrtka uspješno posluje kroz nekoliko odjela, a sada s ponosom širimo odjel - Customer Care za njemačko govorno područje. Kao Customer Care agent, pomoći ćete našim gostima pronaći savršen odmor i osigurati da se svi dolazni upiti pretvore u potvrđene rezervacije, bilo telefonom ili putem e-maila. Upiti mogu uključivati pitanja o novim ili postojećim rezervacijama, premještajima kada smještajna jedinica nije dostupna ili naručivanje dodatnih usluga. Fleksibilnost je ključna jer nijedan dan nije isti. Ako izvrsno govorite njemački jezik, komunikativni ste i samostalni u radu , ovo bi mogla biti idealna prilika za Vas. Opis posla: - izravna komunikacija s gostima putem telefona, e-maila i drugih komunikacijskih kanala - podrška gostima tijekom procesa rezerviranja, otkazivanja i promjena rezervacija - podrška gostima tijekom procesa plaćanja, premještaja i pritužbi - rješavanje upita gostiju na brz i učinkovit način - osiguravanje pravovremene isporuke informacija gostima - suradnja s drugim odjelima kako bi se osigurala visoka razina usluge i zadovoljstvo klijenata - praćenje povratnih informacija i implementacija poboljšanja u procesima
Vrsta poslaStalni radni odnos, Sezonski

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

Minimalna znanje i vještine: - minimalno srednjoškolsko obrazovanje - izvrsno poznavanje njemačkog jezika u govoru i pismu - izvrsno snalaženje na računalu i sposobnost multitaskinga - profesionalan pristup poslu - izvrsne komunikacijske i pregovaračke vještine - samostalnost, proaktivnost - dobre organizacijske vještine i sposobnost preuzimanja inicijative - poželjno poznavanje rada u CRM Željene osobine: - proaktivnost i pozitivan stav - ljubaznost u komunikaciji - iznimno fleksibilan pristup različitim situacijama - spremnost za timski rad - poznavanje engleskog jezika Očekujemo od kandidata da budu proaktivan član našeg odjela prodaje i podrška u ostvarivanju poslovnog cilja, plana i rasta.
Stručna spremaSrednja stručna sprema, Visoka stručna sprema, Viša stručna sprema, Magistar struke, Sveučilišni prvostupnik
JezikNjemački (C1), Engleski (A2)

Poslodavac ti nudi

- ugovor na neodređeno s probnim rokom ili sezonsko zaposlenje - atraktivni prihodi - rad u smjenama - dva dana u tjednu slobodna - naknada za topli obrok - naknada za prijevoz - rad u motivirajućem timskom okruženju - moderno uređen uredski prostor u blizini javnog prijevoza - popust za zaposlenike - jubilarne nagrade - božićnica - regres - dar u naravi i dar za dijete - mogućnost profesionalnog razvoja unutar tvrtke - jednokratna potpora za novorođenče i dr.
Awaze d.o.o.
Awaze d.o.o.
https://www.awaze.com/Industrijska ulica 21/a, 52100 PulaNovasol je najveći brend u Awaze grupaciji s 50.000 smještajnih jedinica i 50 godina iskustva u industriji turizma. S našom širokom ponudom vila, kuća za odmor i apartmana, prisutni smo u zemljama diljem Europe, pružajući jedinstvene i nezaboravne doživljaje milijunima gostiju svake godine. Naša misija je osigurati vrhunsku uslugu i zadovoljstvo kako našim iznajmljivačima tako i našim gostima. Tvrtka se ističe visokim standardima kvalitete smještaja te nastoji osigurati da gosti i vlasnici imaju pozitivno iskustvo tijekom cijelog procesa iznajmljivanja. U potrazi smo za talentiranim i posvećenim pojedincima koji će nam pomoći ostvariti ovu misiju. Ako želite postati dio dinamičnog tima u rastućoj međunarodnoj tvrtki, prijavite se za jednu od otvorenih pozicija i pridružite se Novasol obitelji!
Potreban broj zaposlenika25
Oglas objavljen03. 07. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji Administrativna zanimanja iznosi 819.77 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću