Povratak
Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Asistent u nabavi namještaja (ž/m)

Fliba d.o.o. Emmezeta
Prijava do: 03. 06. 2024.
Lokacija rada: Zagreb (Jankomir)

Opis posla

Trenutno smo u potrazi za marljivom i samostalnim osobom koja će svojim radom i idejama doprinijeti radu u vrlo dinamičnoj sredini. Glavni zadaci i odgovornosti: - administrativni poslovi vezani za on-line prodaju - ažuriranje podataka na internetskoj stranici - ažuriranje asortimana, cijena i opisa artikala - kontroliranje popisa, otpremnica i računa za isporučenu robu - kontaktiranje s dobavljačima - drugi poslovi u svezi svog djelokruga rada prema potrebi i nalogu
Vrsta poslaStalni radni odnos

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

- napredno poznavanje engleskog jezika - poznavanje rada s MS Office alatima (s naglaskom na Excel) - savjestan i samostalan pristup radu - razvijene analitičke sposobnosti - razvijene organizacijske i komunikacijske vještine - prepoznavanje trendova i potreba potrošača na tržištu uređenja doma Idealan kandidat/kandidatkinja kreativan/na je i spreman/na na usvajanje novih znanja o nabavnim procesima unutar Emmezete, a u isto vrijeme dobro barata podacima i brojevima.
Vozačka dozvolaB
Digitalne vještineMS Office
JezikEngleski (B2)

Poslodavac ti nudi

- mentorstvo pri uvođenju u posao uz samostalnost u radu - priliku za osobni i profesionalni razvoj - sufinanciranje troškova prijevoza i prehrane - prigodne novčane nagrade i potpore - motivirajuću i ugodnu atmosferu Ako se prepoznaješ u elementima našeg oglasa i želiš saznati više o poslu, daj nam priliku da se upoznamo. Pošalji nam svoj životopis i motivacijsko pismo. Možeš nam se predstaviti i na drugi način. Na primjer snimiti i poslati nam kratki video o sebi. Veselimo se Tvojoj prijavi. Natječaj je otvoren do popunjenja.
Fliba d.o.o.
Fliba d.o.o.
http://www.emmezeta.hrGospodarska 5, 10 255 Donji StupnikEmmezeta je regionalni lider u maloprodaji namještaja, dekoracija, pokućstva, elektronike, bijele tehnike i malih kućanskih aparata – drugim riječima, mi smo specijalist za uređenje doma. Trgovački smo lanac s 11 prodajnih centara u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Rijeci, Slavonskom Brodu, Varaždinu, Puli, Dubrovniku i Zadru te online trgovinom koja dostavlja na području čitave Hrvatske. Na hrvatskom tržištu prisutni smo od 1999. godine. Naši su počeci vezani za talijanski kapital, od 2002. godine bili smo u vlasništvu francuske korporacije CONFORAMA, a od rujna 2021. g. sastavni smo dio grupacije u vlasništvu poljskog lanca Merkury Market koji posluje u šezdesetak prodajnih centara u Poljskoj, Slovačkoj i Češkoj i Hrvatskoj te 6 online trgovina. Svjesni važnosti ljudskih potencijala u našem svakodnevnom poslovanju, vodimo iznimnu brigu o kreiranju zdravog odnosa sa svojim zaposlenicima te o njihovom kontinuiranom razvoju. Pridruži nam se i budi dio naše uspješne međunarodne priče.
Potreban broj zaposlenika1
Oglas objavljen14. 05. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji Administrativna zanimanja iznosi 819.77 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću