Povratak
Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Specijalist u nabavi kuhinja (ž/m)

Fliba d.o.o. Emmezeta
Prijava do: 03. 06. 2024.
Lokacija rada: Zagreb (Jankomir)

Opis posla

Trenutno smo u potrazi za samostalnom i organiziranom osobom koja će svojim radom i idejama doprinijeti radu u vrlo dinamičnoj sredini. Glavni zadaci i odgovornosti: - upravljanje asortimanom - sudjelovanje u pregovorima s dobavljačima - praćenje prodaje, nivoa zaliha, koeficijenta obrtaja artikala za koje je zadužen - praćenje tržišta i konkurencije - upravljanje cijenama i indeksom konkurentnosti artikala za koje je zadužen - drugi poslovi u svezi svog djelokruga rada prema potrebi i nalogu
Vrsta poslaStalni radni odnos

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

- obavezno radno iskustvo (proizvodnja/nabava/prodaja kuhinja) - napredno poznavanje engleskog jezika - izvrsno poznavanje rada na računalu (MS Office paket s naglaskom na Excel) - razvijene organizacijske i komunikacijske vještine - odgovoran i samostalan pristup radu - spremnost na povremena duža poslovna putovanja - samoinicijativnost i usmjerenost na rezultate Stručna sprema: - srednja stručna sprema (SSS), viša stručna sprema (VŠS) ili visoka stručna sprema (VSS) Idealan kandidat/kandidatkinja može istovremeno koordinirati više zadataka i donositi promišljene odluke bazirane na iskustvu, a u isto se vrijeme dobro snalazi u komunikaciji s klijentima, zna graditi odnos pun povjerenja i pružati kvalitetnu uslugu.
Vozačka dozvolaB
Digitalne vještineMS Office
JezikEngleski (B2)

Poslodavac ti nudi

- mentorstvo pri uvođenju u posao uz samostalnost u radu - priliku za osobni i profesionalni razvoj - sufinanciranje troškova prijevoza i prehrane - prigodne novčane nagrade i potpore - motivirajuću i ugodnu atmosferu Ako se prepoznaješ u elementima našeg oglasa i želiš saznati više o poslu, daj nam priliku da se upoznamo. Pošalji nam svoj životopis i motivacijsko pismo. Možeš nam se predstaviti i na drugi način. Na primjer snimiti i poslati nam kratki video o sebi. Veselimo se Tvojoj prijavi. Natječaj je otvoren do popunjenja.
Fliba d.o.o.
Fliba d.o.o.
http://www.emmezeta.hrGospodarska 5, 10 255 Donji StupnikEmmezeta je regionalni lider u maloprodaji namještaja, dekoracija, pokućstva, elektronike, bijele tehnike i malih kućanskih aparata – drugim riječima, mi smo specijalist za uređenje doma. Trgovački smo lanac s 11 prodajnih centara u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Rijeci, Slavonskom Brodu, Varaždinu, Puli, Dubrovniku i Zadru te online trgovinom koja dostavlja na području čitave Hrvatske. Na hrvatskom tržištu prisutni smo od 1999. godine. Naši su počeci vezani za talijanski kapital, od 2002. godine bili smo u vlasništvu francuske korporacije CONFORAMA, a od rujna 2021. g. sastavni smo dio grupacije u vlasništvu poljskog lanca Merkury Market koji posluje u 65 prodajnih centara u Poljskoj, Slovačkoj i Češkoj i Hrvatskoj te 6 online trgovina. Svjesni važnosti ljudskih potencijala u našem svakodnevnom poslovanju, vodimo iznimnu brigu o kreiranju zdravog odnosa sa svojim zaposlenicima te o njihovom kontinuiranom razvoju. Pridruži nam se i budi dio naše uspješne međunarodne priče.
Potreban broj zaposlenika1
Oglas objavljen14. 05. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji Prodaja (Trgovina) iznosi 769.48 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću