Povratak
Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Krovopokrivač (m/ž)

SDMS d.o.o.
Prijava do: 27. 05. 2024.
Plaća: Od 2200 EUR do 2800 EUR
Lokacija rada: Njemačka

Opis posla

- varenje folije na krovovima industrijskih objekata - SIKA PVC i BAUDER FP folija - poznavanje njemačkog jezika nije potrebno, poslovođe pričaju njemački i hrvatski - obavezno potrebno iskustvo - redovni odlasci doma - osiguran i plaćen uredan smještaj (aparthoteli, pansioni)
Vrsta poslaStalni radni odnos

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

Stručna spremaKvalificirani, Nekvalificirani, Polukvalificirani
Vozačka dozvolaB
JezikHrvatski (A2)
Minimalno radno iskustvo1-3

Poslodavac ti nudi

- radni odnos na neodređeno vrijeme s probnim rokom od 6 mjeseci - stimulativna plaća i mogućnost napredovanja, prigodni bonusi i novčane potpore - kvalitetno poslovno okruženje i konstantno usavršavanje i edukacije
SDMS d.o.o.
SDMS d.o.o.
http://www.sdms.hrUlica Velimira Škorpika 24, 10000 ZagrebKao obiteljska firma počeli smo graditi našu priču 2007. godine u Zagrebu u želji da ponudimo cjelokupnu profesionalnu uslugu s najvišom razinom kvalitete kakvu i danas pružamo našim vjernim klijentima koji na taj način i postaju dio naše obitelji. Ne zaustavljamo se samo na kompletnim projektima koje provodimo u Hrvatskoj, već imamo i bogato međunarodno iskustvo izvedbe završnih radova u Njemačkoj, a znanja koja smo tijekom svih godina predano prikupljali, danas ulažemo u svaki novi projekt. Također, posebno smo strastveni oko vlastitih investicijskih projekata i izgradnje nekretnina za prodaju, kojima pomičemo granice modernog, jedinstvenog i vrhunskog. Svaki naš zaposlenik dio je naše obitelji. Održavanje kvalitetnih odnosa i ulaganje u napredak naših zaposlenika, u SDMS-u je na prvom mjestu. Više od stotinu stručnih ekipa bravara, fasadera, limara, soboslikara suhomontera, tesara, zidara i lakirera dio su SDMS obitelji koja kontinuirano raste, onako kako raste naše domaće i međunarodno poslovanje. Naši zaposlenici redovito se educiraju o najnovijim trendovima u svojim područjima, što uz vrhunsku tehničku opremljenost i bogato iskustvo rada, vama osigurava najvišu kvalitetu i najuspješnije rezultate.
Potreban broj zaposlenika6
Oglas objavljen14. 05. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji Graditeljstvo, geodezija, geologija iznosi 1013.85 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću