Povratak
Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

DTP operater (m/ž)

Novi val d.o.o.
Prijava do: 30. 05. 2024.
Plaća: Od 1000 EUR do 1500 EUR
Lokacija rada: Zagreb

Opis posla

Za poslove DTP-a bi trebao znati odlično koristiti grafičke programe Adobe Photoshop i Ilustrator za izradu grafičkih rješenja i priprema za tisak, te Indizajn za prijelom. Kao web administrator bi trebao odlično vladati WordPressom i Woocommercom za potrebe izrade web stranica kao i administriranjem postojećih stranica. Odgovornosti: - kreiranje grafičkih materijala prema specifikacijama klijenata - dizajniranje i razvoj vizualno atraktivnih web stranica koristeći WordPress platformu. Ažuriranje i održavanje postojećih web stranica, osiguravajući njihovu funkcionalnost i estetiku
Vrsta poslaStalni radni odnos

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

- iskustvo rada s alatima za grafički dizajn (npr. Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign) - sposobnost izrade web stranica u WordPressu, uključujući poznavanje tema, pluginova i osnovnih web tehnologija (HTML, CSS) - kreativnost i sposobnost donošenja vizualnih koncepata prema zahtjevima klijenata - odlična organizacijska i komunikacijska sposobnost - timski igrač s fleksibilnim pristupom radu Tražimo osobu koja je spremna učiti, napredovati, prilagoditi se timskom radu i kolegijalnosti. Sve ostalo se može zajednički savladati. Molimo da se u životopisu iznose točni/istiniti podaci, o potrebnim vještinama.
Stručna spremaSrednja stručna sprema
Digitalne vještineinternet, Adobe Acrobat, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe Photoshop, Web Design, Web Development, WordPress
JezikEngleski (A2), Hrvatski (A2)
Minimalno radno iskustvo1-3

Poslodavac ti nudi

- stalni radni odnos u dinamičnom i poticajnom radnom okruženju - mogućnosti za osobni i profesionalni razvoj kroz kontinuirano učenje i usavršavanje - konkurentna primanja i dodatne pogodnosti - ako vam nedostaje određeno znanje ili iskustvo, spremni smo pružiti potporu i obuku kako biste stekli potrebne vještine napomena: samo kandidati koji uđu u uži izbor bit će kontaktirani.
NOVI VAL d.o.o.
NOVI VAL d.o.o.
http://www.novival.hrTrnjanska cesta, 10000 ZagrebNa tržištu vizualnih komunikacija, grafičke djelatnosti i tiska djelujemo već više od 30 godina. U tom razdoblju postali smo jedan od lidera na hrvatskom tržištu te stekli veliko iskustvo u realizaciji kreativnih i produkcijskih rješenja u svim segmentima unapređenja i podrške prodaji. Prateći suvremene trendove i zahtjeve kupaca vlastitu tiskaru opremili smo profesionalnim strojevima za razne vrste otisaka (digitalni, offset, sitotisak, UV tisak, sublimacijski tisak) te doradu. Osmišljavanje vizualnog identiteta, web dizajn i održavanje web stranica s vremenom su postali glavna okosnica našeg poslovanja. Izrada web ili mrežnih stranica predstavlja vrlo kompleksan posao koji iziskuje dobro poznavanje trendova na tržištu, mrežnih tehnologija i preferencija klijenta te stoga njihovom oblikovanju pristupamo individualno i vrlo profesionalno. Naša tvrtka je obiteljska firma s dugogodišnjom tradicijom poslovanja, gdje se odnosi među kolegama temelje na međusobnom poštovanju, podršci i suradnji. Sa 30 godina iskustva, naša tvrtka se ponosi stabilnošću i pouzdanošću, pružajući zaposlenicima sigurnost i osjećaj pripadnosti. Vjerujemo u razvoj naših zaposlenika te pružamo mogućnosti za profesionalni rast i napredak unutar tvrtke. Svaki novi zaposlenik dobiva podršku i mentorstvo kako bi se brže integrirao u radni tim i ostvario svoj puni potencijal. U našoj tvrtki cijenimo individualnost svakog zaposlenika te se trudimo pružiti personaliziran pristup, potičući talente i ideje naših zaposlenika.
Potreban broj zaposlenika1
Oglas objavljen20. 05. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji IT, telekomunikacije iznosi 1328.03 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću