Povratak
Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.
Stranci izvan EU

Plesač / Animator u noćnom klubu (m/ž)

MODUS PAX d.o.o.
Prijava do: 14. 06. 2024.
Plaća: Od 3700 EUR do 4300 EUR
Lokacija rada: Split

Opis posla

Ples na bini/stageu, animacija gostiju (lap dance). Pleše se izričito na komercijalnu stranu glazbu. Potrebno je samo osnovno plesno znanje. Svi djelatnici/ice plešu na dvije strane komercijalne taktove (oko 3,5 min/1pjesma) u krug, tako npr. ako je 9 djelatnika/ica, zadnja osoba pleše nakon skoro 1 sata. Animacija gostiju svodi se na narudžbu usluge plesa u privateu i šampanjaca, gdje kad cijenjeni gost odobri navedeno djelatnik/ica ima postotak od istoga. Kada klub nema gostiju, djelatnik/ica ne pleše, opuštena je atmosfera bez nekog pritiska i posebnog protokola (generalno je opuštena atmosfera uz znanje i iskustvo koje posjedujemo). Strogo uvažavamo, poštujemo i štitimo na diskreciju naših zaposlenika. Izričito su gosti strani turisti.
Vrsta poslaNa određeno vrijeme, Honorarno, Sezonski

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

- prednost je osnovno plesno znanje, no nije uvjet,naime više se radi o animaciji uživo na engleskom govornom području - obvezno je poznavanje engleskog jezika - psihofizička spremnost na noćni rad, fleksibilnost, komunikativnost u radu s gostima
Stručna spremaKvalificirani
JezikEngleski (A2)

Poslodavac ti nudi

- radno vrijeme svaku večer od 23:30 do 05:00 h, slobodan dan po izboru - izuzetno dinamičan posao, izvanredna zarada tijekom cijele turističke sezone - upoznavanje širokog spektra turista iz različitih dijelova svijeta - poslodavac nudi fiksni dio za jednu noć 60,00 EUR u periodu od 23:30-05:00 h + (plus) postotak/provizija (lap dance, kokteli, šampanjac), a isplaćuje se svaku večer - prijevoz na posao i s posla - poslodavac plaća smještaj i režije za vrijeme rada u Stobreču u veoma komfornim uvjetima (stan 145 m2, dvoje zaposlenika u sobi, blizina plaže od 3 min pješačkim hodom, blizina caffe barova, campa, hotela sa 5 zvjezdica za društvene aktivnosti također blizu oko 2 min) - obvezan ugovor o radu! U slučaju dodatnih upita, informacija i svega onoga što možebitni Posloprimac može postaviti ispred nas rado ćemo se odazvati bez ikakve obveze i na navedeni broj telefona (Viber, Whatsapp). Veselimo se Vašem ulasku u naš tim!
MODUS PAX d.o.o.
MODUS PAX d.o.o.
Preradovićevo šet. 2, 21000 SplitTvrtka Obrero 11 d.o.o. sa svojim poslovnim partnerom u Splitu surađuje sa tvrtkama koje posjeduju noćne klubove.Poslovna jedinica The Boss club se nalazi u centru popularnog gradskog kupališta Bačvice. Noćni klub posluje od 2012., god u sezoni u periodu od Travnja mjeseca do kraja Listopada tekuće godine. Klub je noćnog tipa zabave, sa izričitom stranom komercijalnom glazbom i širokim spektrom stranih brendiranih pića. Klub je iznimno posjećen od stranih turista diljem svijeta. Klub je zatvorenog tipa prostora oko 110m2. Posjedujemo izuzetno profesionalno radno iskustvo preko 15 godina sa zaposlenicima iz Hrvatske, EU i državljana trećih zemalja. Kao Poslodavci ishodujemo radne dozvole za državljane trećih zemalja.
Potreban broj zaposlenika3
Oglas objavljen04. 06. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji Dizajn i umjetnost iznosi 804.5 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću