Povratak
Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Administrator u odjelu boniteta (m/ž)

Coface Adriatic d.o.o.
Prijava do: 31. 05. 2024.
Lokacija rada: Zagreb

Opis posla

Pozivamo zainteresirane, koji imaju visoke standarde osobne uspješnosti i predanosti poslu, koji već imaju iskustva u administrativnim poslovima i financijskoj analizi, a koji dijele naše vrijednosti, da nam se u tvrtki Coface Adriatic d.o.o. pridruže kao "Administrator u odjelu boniteta (m/ž)". Zadatak radnog mjesta je istraživanje i obrada poslovnih informacija: - pretraživanje, prikupljanje i analiza informacija o ciljanim tvrtkama u regiji - unos općih i financijskih podataka istraživanih tvrtki u proizvodnu softversku aplikaciju - korisnička podrška (dostava izvještaja, objašnjenja klijentima prema zahtjevima) - naručivanje novih i stranih izvještaja (on-line kontakti s međunarodnim dobavljačima) i obrada dobivenih izvještaja - telefonski kontakti s klijentima (zahtjev za podacima, pregled podataka) po potrebi Odgovornosti: - komunikacija s ostalim odjelima unutar poduzeća (podrška odjelima prodaje i osiguranja) - interno izvještavanje o mogućnostima poboljšanja vezanim uz proizvodnju poslovnih informacija - osiguravanje usklađenosti s pravilima i procedurama Coface Grupe i vanjskih regulatora
Vrsta poslaStalni radni odnos

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

- SSS (srednja stručna sprema) ili VSS (visoka stručna sperma) ekonomskog smjera - minimalno 3 godine prethodnog iskustva u administraciji i/ili analizi - odlično poznavanje općeg i poslovnog engleskog jezika u govoru i pismu - snažna odgovornost, motiviranost i usmjerenost na postizanje rezultata - odlično poznavanje rada na računalu (MS Office) - usmjerenost na kontinuirano učenje i usavršavanje Prednost: - znanje srpskog jezika i ćiriličnog pisma.
Stručna spremaSrednja stručna sprema, Visoka stručna sprema, Magistar struke, Sveučilišni prvostupnik
Digitalne vještineMS Office
JezikEngleski (C1), Srpski (Prednost)
Minimalno radno iskustvo3

Poslodavac ti nudi

- fleksibilno radno vrijeme od pon.-pet.: 40 sati tjedno - povremen rad od kuće moguć prema internom pravilniku - mogućnost napredovanja u analitičarsku funkciju i izgradnju karijere unutar Coface grupe - polica dodatnog zdravstvenog osiguranja u kući »Croatia Osiguranje« - voće, povrće, kava u uredu - »Family Day«, »Health Day« i Teambuliding druženja - probni rad: 3 mjeseca Zaposlenicima nudimo rad u dinamičnom i poticajnom okruženju te mogućnost za kontinuirani karijerni i osobni razvoj. Osiguravamo zdravo radno okruženje. Kandidati se mogu prijaviti isključivo elektroničkim putem putem za prijavu najkasnije do 26.5. 2024. godine. Kandidatkinje/kandidate obavještavamo da će Coface obrađivati dostavljene ​​osobne podatke u skladu s prijavom na natječaj i pripadajućim prilozima isključivo za potrebe ovog natječaja i provedbe selekcijskog postupka, te će ih, nakon provedenog natječaja, po zahtjevu kandidata uništiti ili vratiti.
Coface Adriatic d.o.o. za usluge upravljanja rizicima
Coface Adriatic d.o.o. za usluge upravljanja rizicima
http://www.coface.hrAvenija Dubrovnik 46, 10 020 ZagrebTvrtka Coface je osiguravatelj i pružatelj poslovnih informacija koji poduzećima daje podršku osiguravajući njihove transakcije i štiteći ih time od rizika neurednih plaćanja. Odabirom tvrtke Coface, poduzeća povećavaju svoju sposobnost donošenja pravih odluka i šanse za uspjeh na tržištu, osiguravajući si pravovremenu zaštitu od financijskih rizika poslovanja.
Potreban broj zaposlenika1
Oglas objavljen21. 05. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji Administrativna zanimanja iznosi 819.77 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću