Povratak
Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.
Stranci izvan EU

Elektroinstalater (m/ž)

Scara Tec
Prijava do: 15. 03. 2024.
Plaća: Od 1500 EUR do 2500 EUR
Lokacija rada: Europa

Opis posla

- elektromontažni radovi u klasičnim i industrijskim instalacijama (polaganje kablovskih terasa, polaganje kablova, vezivanje ormana, fina montaža,...) - elektromontažni radovi u automobilskoj industriji (AUDI, BMW, MERCEDES, VW, OPEL) transportna tehnika, robotika, regalna skladišta (polaganje kablovskih terasa, polaganje kablova, vezanje ormara, fina montaža Terenski rad u zemljama Europske unije.
Vrsta poslaStalni radni odnos

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

- završena srednja ili viša škola elektrotehničkog smjera - poželjno je stručno ili srednje stručno obrazovanje iz oblasti elektrotehnike (moguće naukovanje ili dodatna izobrazba) - poželjno iskustvo u radu na terenu - osnovno razumijevanje i govor njemačkog i/ili engleskog jezika - poželjno znanje čitanja i razumijevanja električnih planova u automobilskoj industriji (npr. E-plan,...) - vozačka za B kategoriju
Stručna spremaSrednja stručna sprema, Sveučilišni prvostupnik
Vozačka dozvolaB
Digitalne vještineWord, Excel
JezikEngleski (A2), Njemački (A2)
Minimalno radno iskustvo1-3

Poslodavac ti nudi

- probni rad mjesec dana uz mogućnost produženja ugovora na neodređeno vrijeme - plaćeni smještaj u hotelu sa doručkom ili u apartmanima sa mogućnošću kuhanja i organiziranog prijevoza do posla od sjedišta kompanije - vođe radnih grupa na projektima 15 do 18 eura NETO /sat - radnici sa znanjem elektroinstalacija od 12 do 15 eura NETO/sat (u ovisnosti od predznanja kandidata) - satnica za početnike bez iskustva 10,00€ NETO/sat - plaćanje svih vezanih godišnjih odmora - plaćanje godišnjeg regresa - Božićnica - u zemljama EU rad se odvija po sistemu 3/1, što znači da tri tjedna provedete na terenu i jedan tjedan kod kuće - okruženje u kojem održavamo ravnotežu između posla i obitelji i brinemo o dobrobiti zaposlenih - moguća sedmična migracija Zašto nismo tradicionalni poslodavac: - zato što svojim zaposlenima nudimo dodatne pogodnosti/bonuse i sistem nadogradnje i napredovanja - zato što svaki zaposleni kod nas ima pogodnosti kupovine svih proizvoda brenda VIVAX, čiji smo ekskluzivni zastupnik za Sloveniju - zato što je svaki zaposlenik važan dio našeg tima - zato što cijenimo i poštujemo timski rad - zato što smo stabilna kompanija sa kreditnim rejtingom u najvišem segmentu Pridružite se našem uspješnom timu i postanite dio kompanije koja brine o rastu i razvoju te uspostavlja pozitivnu radnu atmosferu. Uskladit ćemo vaše radne obaveze sa vašim privatnim životom kako biste mogli uživati u savršenom skladu između posla i slobodnog vremena. Pozivamo vas da svoju prijavu sa biografijom i motivacijskim pismom pošaljete putem linka za prijavu. Radujemo se suradnji sa Vama!
Scara Tec
https://www.scara-tec.si/Ulica Andrije Kačića Miošića 41, 10410 Velika GoricaKompanija Scara-Tec d.o.o., dugogodišnji lider u oblasti elektromontažnih radova, traži iskusne i posvećene pojedince za više pozicija. Ako ste strastveni radnik ili menadžer koji želi izazove i želi raditi u uspješnoj i razvojno orijentiranoj kompaniji, pozivamo vas da se prijavite. Jeste li strastveni oko električnih izazova? Tražimo iskusnog električara koji će se pridružiti našem timu majstora elektro instalacija i elektro montaže. Za nas je posao više od profesije – to je strast, to je umjetnost, to je inovacija.
Potreban broj zaposlenika1
Oglas objavljen14. 02. 2024.
Kategorije
Prosječna plaća u kategoriji Instalacije, održavanje i popravci iznosi 865.16 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću