Povratak
Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Konobar / šanker (m/ž)

JAMAR, obrt za ugostiteljstvo, Vl. Vicko Nonković Raič
Prijava do: 16. 08. 2025.
Plaća: Od 1900 eur do 2500 eur
Lokacija rada: Korčula

Opis posla

- pripremanje i posluživanje pića - briga o higijeni radnog prostora - briga o pravovremenim narudžbama robe, zaprimanje robe te kontrola kvalitete i količine pristigle robe - pomoć kolegama prilikom postavljanja stolova - komunikacija sa osobljem - povremeni razgovor s gostima Kako je objekt malen, u rujnu će biti potrebno raditi u šanku i konobariti uz još jednog kolegu (naravno uz povećanje plaće). Mjesto rada: Ignis Tapas bar (restoran), otok Korčula.
Vrsta poslaNa određeno vrijeme, Sezonski

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

Očekivanja od budućeg zaposlenika/zaposlenice: - točnost i urednost - osposobljenost za rad po HACCP-u - fleksibilnost i kreativnost - usmjerenost na kvalitetu rada i zadovoljstvo gostiju - visoka razina odgovornosti u obavljanju radnih zadataka - iskustvo rada min. godinu dana - gostoljubivost i profesionalni odnos prema gostu - sklonost timskom radu - poznavanje engleskog jezika Ambijent restorana je opušten i ležeran, samim time i gost se mora osjećati tako kada dođe kod nas. Stvari koje ne možemo tolerirati: - svađe među kolegama - loš odnos prema gostima - zanemarivanje radnih obaveza - neurednost - lažne informacije prilikom razgovora za posao Dajemo prednost radnicima koji dijele istu strast za poslom kao i ostali zaposlenici.
Stručna spremaSrednja stručna sprema
Digitalne vještineWord
JezikEngleski (A2)
Minimalne godine radnog iskustva1-3

Poslodavac ti nudi

- rad do 1.10.2025. - radno vrijeme je dvokratno ili od 17:00 do 00:00, sve se može dogovoriti - posao u inovativnoj i modernoj kuhinji - osiguran samački smještaj u blizini restorana - obrok tokom radnog vremena - osigurana radna odjeća - stjecanje iskustva uz iskusne i stručne mentore - bonusi na kraju sezone - naknada troškova radne dozvole (ako niste EU državljanin) - naknada troškova sanitarnog pregleda - opuštena radna atmosfera - kompetitivna primanja - raspon neto plaće ovisno o znanju, sposobnosti i poziciji - slobodno vrijeme subotom - podjela napojnica - jednako konobari i kuhari Molimo vas da pošaljete vaš životopis putem linka za prijavu. Radujemo se vašoj prijavi!
JAMAR, obrt za ugostiteljstvo, Vl. Vicko Nonković Raič
https://www.ignis-korcula.com/Hrvatske bratske zajednice 44, 20260 Korčula"Ignis Tapas Bar" restoran je moderne kreativne kuhinje otvoren 2019. godine, sa velikom ovogodišnjom renovacijom objekta postajemo jedan od najcjenjenijih takve vrste na području cijele Hrvatske. Naš fokus je da svake godine budemo što inventivniji i kreativniji. Nudimo usluge kasnog doručka i večere. "Tapas" dio jelovnika sastoji se od 15-16 jela u manjim porcijama, gost u prosjeku konzumira od 4-7 jela popraćenih sa vrhunskim vinima. Doručak je također dio dana kojem posvećujemo puno pažnje , jela moraju biti kreativna i kvalitetna kao i za vrijeme večere. Hrana je praćena sa toplim napitcima i svježe cijeđenim sokovima. Objekt od 2023. godine nudi sistem otvorene kuhinje u kojem gosti mogu sjediti za šankom te konzumirati hranu i piće (ovaj dio kuhinje uglavnom se koristi u toku kišnih dana ili u slučaju da gosti imaju veliku želju sjediti za šankom i gledati kuhare na djelu). Sjedeća mjesta i terasa: - terasa objekta sastoji se od 14 stolova te može primiti 28 osoba - unutarnji dio objekta nudi 8 sjedećih mjesta na dijelu šanka Jelovnik i vinska karta mijenjaju se svake sezone. Radno vrijeme restorana: - ponedjeljak - nedjelja: 09:30 - 13:00 / 18:00 - 23:30 - subotom zatvoreno
Oglas objavljen06. 08. 2025.

Plaće su porasle.

Pitanje je – gdje si ti u toj priči?
Saznaj plaću za svoju poziciju
my-paycheck-site
Odaberi najboljeg poslodavca i osvoji atraktivnu nagradu!
Dyson Airwrap, Električni romobil MS Energy, putovanje u St. Tropez i Azurnu obalu.
Ispuni anketu
ppi-site